Aktuális

Videón, ahogy csaknem egymilliárd forint értékű bort öntött ki egy vandál

Taylor Swift hatalmas összeget adományozott a kansasi lövöldözésben elhunyt anyuka családjának

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő 100 ezer dollárt, nagyjából 36 millió forintot küldött a Super Bowl utáni lövöldözésben elhunyt asszony családjának.

Taylor Swift 100 ezer dollárt adományozott Lisa Lopez-Galvan családjának, aki a Kansas City Chiefs Super Bowl-győzelmi parádéján történt lövöldözés áldozata lett – írja a Variety.

A 34 éves énekesnő az adományt a család megsegítésére létrehozott GoFundMe oldalon keresztül küldte a következő üzenettel:

„Mély együttérzésemet és részvétemet küldöm a lesújtó veszteségük miatt. Szeretettel, Taylor Swift” – írta az énekesnő az oldalon, amelyre keddig több mint 360 ezer dollárnyi, azaz 130 millió forintnyi adomány érkezett.

A 43 éves Lisát a Chiefs felvonulásának végén lőtték le a Missouri állambeli Kansas Cityben. Lisa, aki férjével és két gyermekével vett részt a parádén, a hasán kapott lövést, azonban gyors kórházba szállítása után, műtét közben elhunyt.

Kapcsolódó tartalom

A GoFundMe oldal leírása szerint Lisa csodálatos anya, feleség, lány, nővér, nagynéni, unokatestvér és sokak barátja volt.

Pár nappal ezelőtt Taylor Swift párja, a Chiefs játékosa, Travis Kelce is együttérzését fejezte ki az áldozatok felé:

„Megszakad a szívem a ma történt tragédia miatt. Gondolok mindazokra, akik kijöttek velünk ünnepelni, és akiket érintett az eset. Ti jelentitek nekem a világot.”

Az egy halálos áldozat mellett több mint 20 sebesültje volt a Kansas City-ben múlt szerda délután történt lövöldözésnek, amely a város bajnokságot nyerő amerikaifutball-csapatának ünneplésén tört ki; és melynek következtében 15 ember életveszélyes sérüléssel került kórházba.

A Kansas City Chiefs csapata közleményben nyilvánította ki együttérzését, az esetet „érzéketlen erőszaknak” nevezték. Az incidens idején a csapat tagjai közül többen még az ünneplésre állított színpadon voltak, de a közlemény szerint közülük nem sérült meg senki.

Ajánljuk még