Aktuális

Kocsis Máté: A Fidesz-KDNP frakcióülésén döntenek az új államfőjelölt személyéről

Vilmos nem szomorkodott Katalin nélkül, ezzel a színésznővel töltötte az estét

| Szerző: hirado.hu
A brit trón várományosa kénytelen volt szólóban részt venni a gálán, miután felesége, Katalin hercegné még lábadozik a komoly hasi műtétjéből.

Vilmos herceg, aki 2010 óta a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia elnöke és felesége, Katalin évek óta vendégei a BAFTA-díj-átadónak, ám idén a hercegné nem vett részt a gálán, húsvétig lábadozni fog.

Vilmos herceg, a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia elnöke(Fotó: EPA/Neill Hall)

Vilmos így kénytelen volt szólóban érkezni az átadóra, azonban a brit trón várományosaként egy percig sem kellett aggódnia amiatt, hogy magányosan tölti el a gála perceit.

Vilmos herceg és David Beckham av díjátadón 2024. február 18-án Londonban (Fotó: Jordan Pettitt – WPA Pool/Getty Images)

A herceg kedélyesen elbeszélgetett David Beckhammel, aki régóta jó barátságot ápol a királyi családdal, majd hosszas eszmecserébe kezdett a gyönyörű színésznő, Cate Blanchettel, akit szívélyesen üdvözölt, két puszi kíséretében.

Cate Blanchett színésznő  és Vilmos herceg a BAFTA-gálán 2024. február 18-án Londonban (Fotó: Jordan Pettitt – WPA Pool/Getty Images)

Vilmos és Cate szintén régi ismerősök, nem véletlen, hogy a szervezők éppen őket ültették egymás mellé.

A walesi hercegnén január közepén hasi műtétet hajtottak végre. A 42 éves Katalin hercegné felépülése folyamatos és stabil – árulta el egy bennfentes, aki szerint az, hogy a walesi család nemrég a Windsorban található Adelaide Cottage-ból a norfolki birtokukra költözött, kifejezetten jó jelnek számít Katalin felépülését tekintve.

Kapcsolódó tartalom

A palota tájékoztatása szerint az orvosi szakvélemény alapján nem valószínű, hogy a hercegné a húsvétot követő időszak előtt visszatérhet közéleti feladatainak ellátásához.

Ajánljuk még