Baleset

Frontálisan ütközött két autó, lezárták a főutat

Katalin hercegné állapotáról nyilatkozott a bennfentes, emiatt hagyta ott a család a kastélyt

| Szerző: hirado.hu
A walesi hercegnén január közepén hasi műtétet hajtottak végre.

A 42 éves Katalin hercegné felépülése folyamatos és stabil – árulta el egy palotai bennfentes, aki szerint az, hogy a walesi család nemrég a Windsorban található Adelaide Cottage-ből a norfolki birtokukra költözött ilyen kevéssel a műtét után, kifejezetten jó jelnek számít Katalin felépülését tekintve.

„Katalin nagyon vágyott már a változatosságra és Norfolk egyik nagy előnye, hogy könnyen elérhető távolságra van Londontól. Vilmos, Katalin és gyermekeik, most élvezik a békét a vidéki házukban. Szerintem nagyon bíztató, hogy a hercegné elég jól volt ahhoz, hogy utazzon.”

A Kensington-palota január 17-én jelentette be, hogy Katalin sikeres hasi műtéten esett át, és további két hétig megfigyelés alatt tartották a kórházban.

Kapcsolódó tartalom

A palota tájékoztatása szerint az orvosi szakvélemény alapján nem valószínű, hogy a hercegné a húsvétot követő időszak előtt visszatérhet közéleti feladatainak ellátásához.

Nem sokkal azután, hogy Katalint megműtötték, kiderült, hogy az uralkodó, III. Károly király szintén kórházba megy egy prosztatamegnagyobbodás miatti beavatkozás kapcsán. Múlt héten a palota egy közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a királynál a rák egy formáját diagnosztizálták.

Ajánljuk még