Legfrissebb

Lövöldözés tört ki a Kansas Cityben rendezett Super Bowl-ünnepen, többen megsérültek

Árulásnak tartják! Harry és Meghan ezzel megszegte az Erzsébet királynőnek tett utolsó ígéretét is

| Szerző: hirado.hu
Nagy a felháborodása királyi palotában, miután Harry herceg és felesége, Meghan Markle a királyi címerüket és címüket felhasználva indították újra saját honlapjukat.

Harry herceg és felesége Meghan Markle új honlapja, amelyen a sussexi címüket használják, a néhai Erzsébet királynővel kötött megállapodásuk elárulása – hangoztatják a királyi családhoz közel álló források.


Mint a Daily Mail írja, jó néhányan azon a véleményen vannak, hogy meglehetősen provokatív a pár döntése, miszerint „Sussex.com” néven indítják újra honlapjukat, ezzel pedig egyértelműen a királyi családhoz való tartozásukat szeretnék nyomatékosítani, miközben épp ők fordítottak neki hátat.

Jól értesült források szerint a pár online vállalkozásának új imázsa miatt egyelőre nem tett panaszt a palota, de az egészen bizonyos, hogy ismét nagy kihívás előtt áll a királyi kamarás, az ő tisztsége ugyanis eldönteni, hogy felelősségre vonja-e a párt, vagy annyiban hagyja a dolgot, az így is törékeny családi béke érdekében.

Harry és Meghan hétfőn debütált új honlapja elhagyta az Archewell nevet és az összes emberbaráti és üzleti tevékenységüket sussex.com-on promotálják. Az oldal jelenleg Meghan címerét és a pár életrajzát tartalmazza, valamint a legfrissebb hírek is itt jelennek meg a tevékenységeikről.

Kapcsolódó tartalom

Sokan, akik közel állnak a királyi házhoz, úgy vélik, hogy ezzel Harryék durván megszegik azokat az állítólagos ígéreteket, amelyeket a néhai királynőnek tettek, amikor 2020-ban kiléptek a királyi családból.

Harrynek és Meghannak van oka aggódni, hiszen veszélyesen közel kerültek ahhoz, hogy királyi státuszukat kereskedelmi haszonszerzésre használják fel, ami ugyebár tilos.

Bár a pár eddig nem reagált a kipattanó botrányra, úgy tudni, ők nem tekintik árulásnak az új designt.

„Harry herceg és Meghan hercegné, azaz Sussex hercege és hercegnéje. Ezek tények. Ez a vezetéknevük és a családnevük”

– védte meg a párt egy ismerősük.

Miközben úgy tűnik, hogy újabb botrány van készülőben, nagyon is lehetséges, hogy az egész felett ezúttal mindenki szemet huny, hiszen most a legfontosabb az uralkodó, III. Károly egészsége, aki hétfőn visszatért Londonba a rákkezelése miatt.

„A királynak jelenleg más dolgokra kell koncentrálnia, és az utolsó dolog, amire Őfelségének szüksége van, az egy újabb veszekedés a fiával.”

-nyilatkozta egy másik bennfentes.

Kapcsolódó tartalom

Mint ismeretes, Harry herceg alig 24 órás látogatást tett szülőhazájában, miután megtudta, hogy édesapjánál, III. Károly királynál rákos megbetegedést diagnosztizáltak. Az apa-fia találkozó azonban igen röpkére sikerült, állítólag 45 percen át beszélgettek, mielőtt Harry visszament volna a londoni hoteljébe, ahol megszállt.

Ajánljuk még