Baleset

Szalagkorlátnak ütközött egy autó, majd több kocsi egymásba rohant az autópályán, korlátozzák a forgalmat

Szívszorító! Károly király megtörte a csendet a rákdiagnózisa után

| Szerző: hirado.hu
Az uralkodó megindító sorokat intézett a brit néphez és a világ összes lakójához.

A 75 éves Károly király szívszorító nyilatkozatában köszönte meg rajongóinak és támogatóinak a jókívánságokat, amelyeket a lesújtó diagnózisának híre után kapott.

Kapcsolódó tartalom

„Az Önök kedves gondolatai jelentik a legnagyobb vigaszt. Szeretném kifejezni a legszívből jövő köszönetemet a sok támogató üzenetért és jókívánságért, amelyet az elmúlt napokban kaptam” – fogalmazott a király a Buckingham-palota által kiadott közleményben.

„Mint azt mindazok tudják, akiket valaha érintett a rák, az ilyen kedves gondolatok jelentik a legnagyobb vigaszt és bátorítást. Ugyanilyen bátorító hallani, hogy a saját diagnózisom megosztása hogyan segítette elő a közvélemény megértését, és hogyan világított rá mindazon szervezetek munkájára, amelyek a rákos betegeket és családjaikat támogatják Nagy-Britanniában és a nagyvilágban. Az ő fáradhatatlan gondoskodásuk és odaadásuk iránti életre szóló csodálatom még nagyobb a személyes tapasztalatom miatt.”

Kapcsolódó tartalom

Károly diagnózisát múlthét hétfőn hozták nyilvánosságra, egy héttel azután, hogy elhagyta a londoni klinikát, ahol január 26-án prosztatamegnagyobbodás miatt kezelték.

A rák típusát nem hozták nyilvánosságra, de azt leszögezték, hogy nem prosztatarákról van szó.

A Daily Mailnek nyilatkozó bennfentes forrás elmondta, hogy a brit uralkodó derűs hozzáállása és a kötelességei iránti elkötelezettsége lenyűgözte családját és barátait.

Orvosai azt javasolták, hogy kezelésének időtartamára halassza el nyilvános programjait, de az uralkodó ebben az időszakban is ellátja állami teendőit és az ezzel járó hivatalos dokumentációs tevékenységeket.

Az uralkodó maga döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a hírt, hogy megelőzze a spekulációkat, és bízik abban, hogy a vele történtek más férfiakat is arra ösztönöznek majd, hogy kivizsgáltassák magukat.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még