Megrázó

Videón a hátborzongató pillanat: meccs közben ért villámcsapás egy focistát

Kiderült, mi okozta a Rocky sztárjának halálát

| Szerző: hirado.hu
Hetvenhat éves korában, február 2-án elhunyt Carl Weathers egykori profi amerikafutball játékos, aki a Rocky-sorozatban a címszereplő ellenfelét, Apollo Creedet alakította.

Carl Weathers halálának hírét menedzsere hozta nyilvánosságra. A színészt álmában érte a halál és a hivatalos orvosszakértői vizsgálat kiderítette, hogy Weathers érelmeszesedéssel küzdött az utóbbi években, ami végül a halálát okozta.

Családja a múlt héten jelentette be halálát.

„Carl kivételes ember volt és rendkívüli életet élt. A filmhez, a televízióhoz, a művészetekhez és a sporthoz való hozzájárulásával kitörölhetetlen nyomot hagyott.”

Carl Weathers játszott még A Mandalóri űrwestern sorozatban és az 1987-ben forgatott Predator című science fiction horrorban Arnold Schwarzeneggerrel, de leginkább az 1970-es és 1980-as években forgatott Rocky-sorozatban a Sylvester Stallone alakította Rocky Balboa ellenfele, Apollo Creed öklöző szerepében vált ismertté.

Kapcsolódó tartalom

Carl Weathers rövid ideig a Nemzeti Futball Liga Oakland Raider csapatában játszott, de visszavonult a sporttól, hogy a színészetnek szentelje az életét.

Háromszor nősült és vált el, két gyermeke, Jason és Matthew gyászolja.

Ajánljuk még