Megrázó

Videón a hátborzongató pillanat: meccs közben ért villámcsapás egy focistát

Blake Lively melegítőben is észbontó, de volt ami a rajongóknak ennél is jobban szemet szúrt

| Szerző: hirado.hu
A gyönyörű színésznő nem aprózta el a megjelenését, körülbelül fél millió dollár értékű ékszert aggatott magára.

Úgy tűnik a Super Bowl a hírességek új vörös szőnyege, legalábbis, ami Blake Lively megjelenését illeti. A pletykafészek című sorozat egykori sztárja nem fogta vissza magát, amikor kiválasztotta a kiegészítőit, annak ellenére, hogy a nagy meccsre egy meglehetősen laza öltözékben érkezett. A 36 éves négygyermekes anyuka egy piros Adidas tréningruhát és egy fehér trikót vett fel, de az ékszereit illetően, ennél sokkal full extrásabb volt.

Lively egy kis luxust csempészett a stadionba azzal, hogy kiegészítői elérték a közel fél millió dollárt, az az a nagyjából 180 millió forintot.

A színésznő három nyakláncának összértéke 158 500 dollár volt, ezzel szemben fülbevalói épphogy élérték a 6000 dollárt. A fő attrakciók azonban kétségkívül a karkötők voltak, amelyből összesen 14 darabot aggatott a csuklójára. Ezeknek az összértéke 330 000 dollár volt.

Kapcsolódó tartalom

Azt nem tudni, hogy Blake ékszerei összese mennyit nyomtak, de az biztos, hogy a színésznő karjai megedződtek a meccs végére.

Blake 2012-ben ment feleségül Ryan Reynolds színészhez, miután egy évvel az esküvő előtt szerelembe estek közös filmjük, a Zöld lámpás forgatásán. A sztárpárnak négy gyermeke született, James 8, Inez 6, Betty pedig 3 éves. A legfiatalabb családtagról pedig csak annyit tudni, hogy valamikor egy évvel ezelőtt jött a világra.

Ajánljuk még