Aktuális

Novák Katalin lemondott

Megtörten vallott unokája haláláról Robert De Niro: „Mit kellett volna tennem, hogy ez ne történjen meg?”

| Szerző: hirado.hu
A színészlegendát emészti 19 éves unokájának halála.

A színész legidősebb lányának, Drena De Nirónak fiát, tavaly július 2-án, holtan találták New York-i lakásában. A 19 éves Leandro De Niro véletlen túladagolásban halt meg, miután fentanillal átitatott tablettákat vett be.

A Nagymenők sztárja most hosszú hónapok hallgatását törte meg a People magazinnak.

„Sokkolt szeretett unokám halálának híre. Soha nem gondoltam, hogy ez valaha megtörténhet. És azóta is azon gondolkodom, hogy mit tehettem volna, hogy ez ne történjen meg? Hogyan akadályozhattam volna meg?”

Kapcsolódó tartalom

Az 55 éves Drena korábban Instagramon jelentette be, hogy 19 éves fia elhunyt: „Mérhetetlen megdöbbenéssel és szomorúsággal búcsúzunk szeretett fiunktól, Leótól. Feldolgozhatatlan ez a vigasztalhatatlan gyász.”

Robert De Niro aztán közleményben reagált unokája halálhírére: „Nagyon megrendített unokám, Leo halála. Köszönjük mindenkinek a részvétnyilvánítást. Kérjük, tartsák tiszteletben a privát szféránkat, hogy fel tudjuk dolgozni Leo elvesztését.”

Kapcsolódó tartalom

A Nagymenők 79 éves sztárja májusban erősítette meg, hogy barátnője, Tiffany Chen nemrég életet adott hetedik gyermekének, egy kislánynak, akit Giának neveztek el.

A színész első felesége, Diahnne Abbott 1976-ban fiút szült neki, Raphaelt. De Niro örökbe fogadta a színésznő korábbi kapcsolatából született lányát, Drenát. Későbbi élettársától, Toukie Smithtől ikrei születtek, a most 27 éves Julian Henry és Aaron Kendrick. A Keresztapa sztárja 1997-ben újranősült Grace Hightowerrel, egy évvel később megszületett Elliot nevű fia, majd 2011-ben lánya, Helen Grace. A pár 2018-ban vált el.

Ajánljuk még