Aktuális

Két autó ütközött, lezárták a főutat

Mark Wahlberg túlteljesítette élete ikonikus reklámfotóját is, a rajongók csak ámulnak

| Szerző: hirado.hu
Az 52 éves színész mindent meg is tesz annak érdekében, hogy látványos fizikumát szinten tartsa.

Mark Wahlberg 2018-ban valósággal sokkolta a világot a napi rutinjával. Mint kiderült, a sztár hajnali fél 3-kor kel és hajnali négykor már neki is kezd az első edzésének, amit délután megismétel. Ehhez a korai keléshez persze hozzátartozik, hogy nem kukorékol éjfélig, gyakorlatilag hamarabb van villanyoltása, mint a gyerekeinek, fél nyolckor már általában alszik is.

A színész minap egy videóban mutatta meg szépen kidolgozott felsőtestét, rajongói pedig nem győztek ámulni Mark fizikumán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Wahlberg (@markwahlberg) által megosztott bejegyzés

Ezzel szemben a színész 34 évvel ezelőtti fotója a Calvin Klein címlapjáról szintúgy figyelemre méltó, és láthatóan Wahlberg fizikuma csak annyiban változott, hogy még több izmot pakolt magára.

Wahlberg, akinek fizikumán meg is látszik a szigorú edzés és napi rutin már el sem tudná képzelni, hogy máshogy teljen a napja, amiben jut idő a munkára, a családjára, napi hétszeri étkezésre, egy kis golfra a haverokkal és egy hidegkamrás kezelésre.

A színész saját bevallása szerint ezt részben azért is teszi, hogy mindent meg tudjon csinálni, mielőtt a gyerekei felébrednek.

„Ameddig nyolc órát tudok aludni, bármit meg tudok csinálni. Mostanság 3:30-kor keltem fel. Nem akarok minden dolgot, beleértve az edzést és az imádkozást is, napközben csinálni, és csak utána golfozni menni” – mondta az E! News-nak ősszel Wahlberg, aki négy gyermek büszke apja: Ella 20, Michael 17, Brendan 15, Grace pedig 13 éves.

„Mindent próbálok megcsinálni azelőtt, hogy a gyerekek felébrednének. Esténként pedig korán fekszem le. Miután minden gyereket »lerendeztünk«, persze ők akkor fekszenek le, amikor akarnak, elkezdünk tévét nézni és én általában be is alszom közben” – mesélte, majd kitért arra is, hogy szerdánként és szombatonként van a pihenőnapja.

Ajánljuk még