Baleset

Frontális ütközésben meghalt egy férfi Zalaegerszegen

Brad Pitt sokak szerint elfelejtett öregedni, pedig valójában ez vonzó külsejének titka

| Szerző: hirado.hu
A színészt sokan irigylik, hiszen az elmúlt években úgy öregedett, mint a jó bor. Aztán történt valami, és hirtelen valósággal megfiatalodott. Kiderült, mi a titka.

Brad Pitt megmutatta legújabb, korát meghazudtoló átalakulását, amikor a minap részt vett a Bob Marley: One Love premierjén a Regency Village Theatre-ben, Los Angelesben.

A 60 éves hollywoodi sztár – akit fiatalos vonásai miatt az igazi Benjamin Buttonnak neveznek – ezúttal is megjelenése miatt került a címlapokra. Brad ezúttal homokszőke árnyalatú frizurát kapott, a tökéletesen fésült szemöldökét pedig szintén ennek megfelelően színezték.

A színész ad a külsejére, ez mindig is világos volt, bár az csak az utóbbi időben derült ki, hogy hiú is. Egy plasztikai sebész TikTokon rántotta le a leplet Pitt fiatalos megjelenésének titkáról, miszerint arcfelvarráson esett át.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr Jonny Betteridge (@drjb.aesthetics) által megosztott bejegyzés

Brad visszafelé öregedő képessége egy gyors kiruccanásnak köszönhető, amit vélhetően egy top sebnél tett. Jonny Betteridge szerint az arc ilyen mértékű megemelését és kontúrjának megváltozását – különösen az arc közepén és alján – nem lehet elérni nem sebészeti módszerekkel.

Ráadásul árulkodó Pitt fülcimpájának állása is, hiszen az arcfelvarrás gyakran csak ott ejt komolyabb heget. A szakember szerint a sztárnak 100 ezer fontjába, azaz nagyjából 45 millió forintjába kerülhetett az üde megjelenés.

Ajánljuk még