Rendkívüli

Orbán Viktor: Pedofiloknak nincs kegyelem!

Robert De Niro megmutatta tíz hónapos kislányát

| Szerző: hirado.hu
A 80 éves színész friss fotón mutatta meg rajongóinak tavaly áprilisban született kislányát.

Robert De Niro legfiatalabb gyermeke a filmproducer barátnőjétől, Tiffany Chentől született.

„Nyolcvanéves apuka vagyok és ez nagyszerű! Minden, ami foglalkoztat vagy ami miatt aggódom, egyszerűen elszáll, amikor ránézek” – mesélte a Nagymenők sztárja egy interjúban.

De Niro rajongóit megörvendeztette egy friss fotóval, amelyen a karjaiban tartva öleli a tíz hónapos Giát, aki imádni való kisbabává cseperedett.

„Annyira imádni való baba. Annyira édes. A gyerekeim mindannyian imádják őt, a tinédzser unokáim is. Azzal viccelődnek, hogy ő a nagynénjük”

– mesélte a People magazinnak.

Kapcsolódó tartalom

„Nagyon aranyos, ahogyan rád néz, és látod rajta, hogy megbízik benned, és befogad a világába. Helen lányom is ugyanígy nézett rám. Szeretnék minél tovább itt lenni, hogy élvezhessem ezeket a pillanatokat. Addig akarok itt lenni, amíg csak tudok” – mondta könnyeivel küszködve a színész.

Gia mellett, a színész apja a most 51 éves Drenának, a 46 éves Raphaelnek, a 27 éves ikreknek, Aaronnak és Juliannek, a 25 éves Elliottnak, valamint a 11 éves Helennek.

Robertnek négy unokája van, köztük Drena fia, Leandro, aki tavaly 19 évesen tragikus módon, véletlen túladagolásban halt meg.

De Niro és Tiffany Chen 2015-ben ismerkedett meg A kezdő forgatásán, és az elkövetkező években, egyre többször fotózták őket egymás társaságában.

Ajánljuk még