Aktuális

Videón az elképesztő hajrá: négyes célfotó, egy hajszálon múlt az újabb magyar érem a vizes vb-n

Először fotózták Károlyt, mióta rákot diagnosztizáltak nála

| Szerző: hirado.hu
Az uralkodót most először fotózták a betegsége nyilvánosságra kerülése óta.

Derűs hangulatban látták felesége, Kamilla királyné oldalán a rákbetegséggel küzdő brit királyt, III. Károlyt.

Az uralkodó kocsijából integetett az embereknek, miközben kihajtottak a Clarence House-ból, hogy a Buckingham-palota felé vegyék az irányt.

A király és a királyné mosollyal az arcán érkezett meg, nem sokkal azután, hogy Károly elhidegült fia, Harry herceg látogatást tett apjánál.

Kapcsolódó tartalom

A sussexi herceget, aki felesége, Meghan Markle és gyermekik nélkül érkezett a londoni Heathrow repülőtérre kedden, a palota munkatársai folyamatosan tájékoztatták 75 éves édesapja egészségi állapotáról, beleértve a nemrégiben elvégzett prosztataműtétjével kapcsolatos híreket is.

Hétfőn érkezett a hír, hogy III. Károly királynál a rák egy formáját diagnosztizálták, és a kezelése már aznap megkezdődött. A Buckingham-palota bejelentése szerint az orvosok a jóindulatú prosztataelváltozás kórházi kezelése közben figyeltek fel egy más jellegű aggasztó problémára, és az ezután elvégzett diagnosztikai tesztek során a rák egy formáját azonosították.

A friss hírek szerint az uralkodó prognózisa, vagyis a kilátásai nagyon jók, mivel még idejében sikerült az orvosoknak elcsípniük a rákos megbetegedést.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még