Időjárás

Beköszönt a februári tavasz – mutatjuk, hol lesz a legmelegebb

A spanyol hírműsor szerint kómába került Katalin hercegné, a palota rögtön reagált

| Szerző: hirado.hu
A Fiesta spanyol televízió hírműsorában azt állította egy újságíró, hogy komplikációk adódtak a walesi hercegné operációja után.

Pár napja hazatérhetett a kórházból Katalin walesi hercegnő, Vilmos brit trónörökös felesége, aki hasi műtéten esett át.

Egy spanyol tévéshow-ban azonban arról beszéltek, hogy sokkal nagyobb volt a baj, mint azt bárki gondolta volna. Concha Calleja újságíró azt állította, hogy a hercegnénél súlyos komplikációk léptek fel a műtét után, így mesterséges kómába helyezték, emiatt kellett majdnem két hetet az operáció után a kórházban töltenie – hangzott el a Fiesta csatornán.

„Komoly komplikációk léptek fel, amelyekre nem számítottak, mert a műtét jól sikerült, az operáció után azonban gond adódott. Az orvosoknak gyorsan kellett cselekedniük, megmentették Katalin életét. Valószínűleg szüksége lesz egy kis segítségre, és nem csak a családjára gondolok”

– mondta az újságíró, aki szerint a walesi hercegi pár otthonában gyakorlatilag egy teljes kórházat állítanak fel, hogy segítsék Katalin felépülését.

A palota rögtön reagált

„Ez teljes képtelenség. Az újságíró meg sem próbálta ellenőrizni a tényeket, amit mondott, arról senkit sem kérdezett meg a palotából. Ez teljesen kitaláció, és most udvariasan fogalmazok, ez egyáltalán nem így történt”

– mondta a palota véleményét közvetítő forrás a Telegraphnak.

Mint ismert, a 42 éves Katalin a hónap elején esett át hasi műtéten, és habár a műtét okát nem hozták nyilvánosságra, a Page Six értesülése szerint komoly beavatkozás volt – de nem volt kapcsolatban a rákkal.

A műtét ugyan tervezett volt, de Katalin olyannyira titokban tartotta, hogy még legközelebbi tanácsadói sem tudtak róla.

A pár három gyermeke, a 10 éves György, a 8 éves Sarolta és az 5 éves Lajos nem látogatták meg az édesanyjukat a londoni klinikán, azonban mindennap tartották a kapcsolatot videóhíváson keresztül.

Katalint férje, Vilmos herceg rendszeresen látogatta, és lábadozása alatt Károly király is bement a hercegnéhez, mielőtt őt is megműtötték prosztatamegnagyobbodás miatt.

Károlyt és Katalint hétfőn engedték haza a kórházból.

Bennfentes információk szerint a walesi hercegné újra dolgozik, bár egyelőre csak az ágyból, az Adelaide Cottage-ban, a windsori birtokon, hogy felkészüljön a húsvét környékén kötelező nyilvános megjelenéseire. Katalin már jövőbeni eseményeket szervez és folyamatosan tartja a kapcsolatot a csapatával.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még