Aktuális

A budaörsi iskolából hét gyereket vittek el a mentők, ki kellett üríteni az épületet

A magyar exmodell szerint Neymar a gyermeke apja

| Szerző: hirado.hu
Ugyan Neymar térdsérülése miatt a pályán nem látható, a reflektorfényből azonban nem tűnt el, hiszen legújabb botrányának főszereplője egy magyar exmodell, aki állítja, tízéves kislányának a brazil világklasszis az apja.

Külföldi sajtóértesülések szerint az egykori modell DNS-tesztet követel Neymartól, ugyanis a magyar származású nő szerint tízéves lányának a brazil sztár az édesapja.

A modell ügyvédje is megerősítette a hírt, ráadásul a DNS-teszten kívül gyerektartást is követelnek, havi 30 ezer eurót, visszamenőleg pedig szerintük 374 ezer euróval tartozik Neymar. Gabriella elmondta, többször is próbálta felvenni a kapcsolatot a sztárfocistával és a családjával, de eddig nem járt sikerrel.

Kapcsolódó tartalom

Neymar és az exmodell állítólag 2013 tavaszán találkoztak Bolíviában, amikor a brazil válogatott felkészülési meccset játszott idegenben. A modell elmondta, rövid kapcsolat volt az övék.

A kislány édesanyja elmondása szerint Neymarhoz hasonlóan profi labdarúgó szeretne lenni, külsőre pedig egy az egyben az édesapjára hasonlít.

Neymarnak egyébként már van két gyermeke két különböző anyától: Davi Lucca anyja Carol Dantas, Mavié pedig Bruna Biancardi.

Kiemelt kép: A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában játszott Brazília–Szerbia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én (Fotó: MTI/Neil Hall)

Ajánljuk még