Baleset

Baleset miatt lezárták az autópályát Budapest felé, a torlódás majdnem három kilométeres

Váratlan részletek derültek ki a népszerű kórházsorozat sztárjának haláláról

| Szerző: hirado.hu
Az 50 éves korában elhunyt színészre egy barátja talált rá tavaly november elején.

Három hónappal ezelőtt elhunyt a népszerű kórházsorozat, a General Hospital sztárja, Tyler Christopher. A színészre egy barátja talált rá, aki már régóta nem hallott felőle.

A San Diego-i rendőrség a Christopher lakásából érkező segélyhívásra érkeztek ki a helyszínre. Egy forrás szerint az 50 éves színész barátja, saját kulcs segítéségével jutott be a házba és a hálószobában talált rá a holttestre. A bennfentes hozzátette, hogy Tyler Christopher már egy ideje halott volt, mire megtalálták.

Az akkori hírek szerint, az Emmy-díjas színész álmában kapott szívroham következtében hunyt el. Tyler bipoláris depresszióval és korábban alkoholfüggőséggel küzdött.

Az orvosszakértői hivatal friss jelentése szerint, Christopher halálát akut alkoholmérgezés miatti pozicionális fulladás okozta, vagyis a színész abban a testhelyzetben fulladt meg, amiben részegen elájult.

Kapcsolódó tartalom

Halálához hozzájáruló tényezőként nevezték még meg a koszorúér szűkületet. Tragikus halálát a rendőrség balesetnek nyilvánította.

A néhai színész összesen 1153 epizódban szerepelt a General Hospitalban, amiben két szerepben is feltűnt. 1996 és 2016 között Nikolas Cassadine-t, valamint 2004 és 2005 között Connor Bishopot alakította.

Tyler Christopher 2002-től 2004-ig a Született feleségek színésznőjének, Eva Longoriának a férje volt. Négy évvel a válásuk után feleségül vette a spanyol sportriportert, Brienne Pedigót, akitől két gyermeke született, Greysun és Boheme. Az egykori pár 2021-ben vált el.

Ajánljuk még