Aktuális

Megtalálták az Oroszországban lezuhant, ukrán hadifoglyokat szállító repülőgép fekete dobozait

Elhunyt fiát gyászolja a hollywoodi sztár

| Szerző: hirado.hu
A Wayne világa sztárjának legidősebb fia kábítószer-túladagolásban halt meg.

Nyilvánosságra hozták mi okozta Dana Carvey 32 éves fiának, Dexnek a halálát. A Los Angeles megyei orvosszakértő jelentése szerint, Dex véletlenszerű kábítószer-túladagolásban halt meg. A halála idején fentanilt, ketamint és kokaint találtak a szervezetében.

A fentanil egy erős szintetikus opioid gyógyszer, amelyet a hatóságok fájdalomcsillapításra és érzéstelenítésre engedélyeztek. A kábítószer fájdalomcsillapítóként körülbelül százszor erősebb, mint a morfium, és ötvenszer erősebb, mint a heroin.

A 68 éves Dana, aki olyan legendás filmekben játszott, mint a Wayne világa, a Sátánka vagy Az álcázás mestere, feleségével Paula Zwagermannal közös szívszorító nyilatkozatban jelentették be, hogy fiuk meghalt.

„Szörnyű tragédia történt. Szeretett fiunk, Dex 32 évesen elhunyt. Nem túlzás azt mondani, hogy Dex imádta az életet. És amikor vele voltál, te is szeretted az életet. Mindent szórakoztatóvá tett. De leginkább a családját, a barátait és a barátnőjét, Kayleet szerette. Dex egy csodálatos ember volt.”

Kapcsolódó tartalom

Rendőrségi források arról számoltak be, hogy este 10 órakor érkeztek ki egy Los Angeles-i házhoz, miután hívást kaptak Dex barátnőjétől. A holttestét egy fürdőszobába zárva találták meg, és már nem reagált. A mentősök megpróbálták újraéleszteni a humoristát, sikertelenül – a helyszínen halottnak nyilvánították.

Az elmúlt egy évben több fiatal, vagy gyereksztárként indult színész halt bele a fentanil túladagolásba. Többek között Robert De Niro 19 éves unokája, Leandro De Niro, Austin Majors, a New York rendőrei, a Kalifoniai karácsony és az Így jártam anyátokkal 27 éves színésze, Angus Cloud, az Eufória 25 éves sztárja, a 39 éves Adam Harrison a Zálogcsillagok szereplőjének a fia, valamint Evan Ellingson, A nővérem húga című film 35 éves színésze.

Ajánljuk még