Fontos

Harry herceg halálra rémült az édesapja miatt

Harry herceg halálra rémült az édesapja miatt

| Szerző: hirado.hu
A király kisebbik fia vasárnap egy díjátadó gálán mesélt el egy történetet édesapjáról, aki a napokban műtéti beavatkozáson esik át.

„Hét- vagy nyolcéves lehettem, amikor izgatottan beleültem egy Westland Wessex helikopterbe, majd az apám bepattant elém, én pedig halálra rémültem”

– viccelődött első repülési élményéről a herceg, amit nevetve fogadott a közönség.

Harry herceg a hétvégén büszkén vette át a Kiddie Hawk Air Academy által neki adományozott Repülés élő legendája címet, melyet a brit hadseregben eltöltött szolgálata miatt kaphatott meg.

Az est házigazdája John Travolta amerikai színész volt, aki szintén a repülés szerelmese, és aki egyébként 1985-ben a Fehér Házban táncolt a herceg édesanyjával, Diana hercegnével.

„Egyéves voltam, amikor megtáncoltattad az édesanyámat, és most nézz csak ránk!”

– utalt az emlékezetes eseményre a herceg.

Bár a közönség és a sajtó is nagyon várta, hogy Harry megemlíti sógornőjét vagy édesapját, akik mindketten egészségügyi problémákkal küzdenek, azonban a vicces anekdotán kívül nem hozta szóba családját a herceg.

Kapcsolódó tartalom

Miközben Károly és Katalin egészségügyi problémákkal küzd, valamint a felgyülemlő családi feladatok miatt Vilmos is kiesik a hivatalos programokból, Harry herceg és felesége, Meghan Markle napokig nem reagált a hírre, hogy két családtagjuk is kórházba kerül.

Mint ismeretes, múlt szerdán a palota váratlanul bejelentette, hogy Katalin sikeresen átesett egy előre tervezett hasi műtéten, ami miatt két hetet tölt kórházban, és várhatóan húsvétig lábadozik. Nem sokkal utána pedig azt is közölték, hogy a 75 éves uralkodó, Károly király ezen a héten fog átesni egy korrekciós beavatkozáson megnagyobbodott prosztatája miatt.

Kapcsolódó tartalom

Vasárnap aztán egy a királyi családhoz közel álló forrás megerősítette, hogy az Amerikában élő hercegi pár felvette a kapcsolatot Katalinnal és Károllyal is, hogy aggodalmukat fejezzék ki, és mielőbbi gyógyulást kívántak.

Ajánljuk még