Rendkívüli

Tűzvész pusztított a szépművészeti múzeumban, több ezer műalkotás semmisült meg

Mindenki erre várt: megszólalt Harry herceg a családi vészhelyzet kapcsán

| Szerző: hirado.hu
Megszólalt Károly király és Katalin hercegné műtéti beavatkozása kapcsán Harry herceg és felesége, Meghan. Egy királyi forrás szerint a házaspár felkereste családtagjait, jobbulást és mielőbbi felépülést kívánva.

Harry herceg és felesége Meghan jobbulást kívántak Kate Middletonnak és Károly királynak. A pár aggodalmát fejezte ki családtagjaik felé, és remélik, mielőbbi felépülésüket – adta hírül egy királyi forrás.

Szerdán valóságos sokként érte az Egyesült Királyságot a két váratlan bejelentés, miszerint a 42 éves Katalin hercegnét kedden megműtötték és az előre betervezett hasi műtét miatt kórházban fekszik, majd alig 90 perccel később közölték, hogy a 75 éves uralkodó, Károly király a jövő héten fog átesni egy korrekciós beavatkozáson megnagyobbodott prosztatája miatt.

„A herceg és a hercegné mindkét családtaggal kapcsolatba lépett, hogy átadják aggodalmukat és jókívánságaikat” – tájékoztatott egy királyi forrás.

Kapcsolódó tartalom

A walesi hercegnő már lábadozik, miután a Regent’s Park közelében lévő London Clinicben kés alá feküdt a hasi műtétje miatt. Katalin hercegné várhatóan egy hetet tölt a kórházban, mielőtt a windsori Adelaide Cottage-ba költöztetik, hogy az orvosi beavatkozást követően újra erőre kapjon.

Károly király jelenleg az aberdeenshire-i Birkhallban lévő magánházában tartózkodik, ott készül jövő hétre kitűzött műtétre.

A Buckingham-palota a király jövő heti prosztatakezeléséről csak egy háromsoros közleményben adott tájékoztatást. A 75 esztendős uralkodó londoni hivatala hangsúlyozta, hogy jóindulatú, „évente több ezer férfinél előforduló” elváltozásról van szó, és a király közéleti programjait „a lábadozás rövid időszakára” elhalasztják.

Forrás: DailyMail

Ajánljuk még