Aktuális

Hallgassa vissza Orbán Viktor miniszterelnök interjúját

Kórházba került Katalin hercegné

| Szerző: hirado.hu
Egy előre eltervezett hasi műtét miatt feküdt be a kórházba, melyről szerdán adott tájékoztatást a Kensington-palota.

Frissítés: Újabb információkat közöltek Katalin hercegné állapotáról

Kapcsolódó tartalom

Frissítés2: Katalin után Károly király is kórházba kerül

Kapcsolódó tartalom

Kórházban van Katalin walesi hercegné, miután sikeres hasi műtéten esett át – jelentette be szerda délután a Kensington-palota.

„Ő királyi felsége, a walesi hercegné tegnap feküdt be a The London Clinicbe tervezett hasi műtét miatt. A műtét sikeres volt, és várhatóan tíz-tizennégy napig marad a kórházban, mielőtt hazatérne, hogy folytassa felépülését. A jelenlegi orvosi tanácsok alapján húsvét után térhet vissza hivatalos teendőihez”

– olvasható a közleményben.

Kapcsolódó tartalom

Mint írják, Katalin nagyra értékeli az érdeklődést, amelyet ez a nyilatkozat kivált, és reméli, hogy a közvélemény megérti, hogy személyes egészségügyi információi bizalmasak, és a legfontosabb számára, hogy gyermekeinek megőrizze a normális életet.

A Kensington-palota csak olyan esetekben ad tájékoztatást a királyi család egészségi állapotáról, ha komolyabb dologról van szó, ezt sejteti az is, hogy két hétig kórházban kell maradnia a hercegnének.

A Daily Mail úgy tudja, hogy nem rákos megbetegedésről van szó, valamint hozzátették, hogy nem mentő vitte kórházba a hercegnét, és nem olyan dologról van szó, ami a hétvégén alakult volna ki nála.

A lap kiemelte, hogy a palota nem zárta ki annak lehetőségét, hogy később további információkat osszanak meg Katalin állapotáról. A szakértők úgy vélik, amint és amikor készen áll arra, hogy beszéljen róla, vélhetően megteszi majd.

Egyelőre azt sem tudni, hogy az ok, amiért műtéti beavatkozásra volt szükség, olyan dolog-e, melynek hosszabb távú következményei lehetnek.

Ajánljuk még