Baleset

Egy gázpalack is felrobbant a kigyulladt parasztházban, egy holttestet találtak a lángok között

Közel 25 évet kellett várni a legfurcsább Star Wars-találkozásra

| Szerző: hirado.hu
A 72 éves színész a Golden Globe-gálán állt össze egy közös fotóra réges-régen látott „anyjával”.

Lehetetlen lenne kiszámolni, hogyan lehet a 72 éves Mark Hamillnek az „anyja” 42 éves, de nem egy Star Wars-rajongónak!

Hamill 1977-ben debütált a filmvásznon a legendás Luke Skywalkerként, azonban a nézőknek egészen 1999-ig kellett várniuk, hogy megismerjék Luke szüleinek, Padmé Amidala és Anakin Skywalker történetét.

Így történt, hogy a minap a 2024-es Arany Glóbusz (Golden Globe)-gálán Mark Hamillnek és Natalie Portman színésznőnek volt szerencséje találkozni egymással. Az „anya-fia” páros természetesen egy közös fotóra is összeállt, hogy örök emléket állítsanak ama bizonyos napnak, amikor először találkoztak szemtől szembe.

„Most végre találkoztam az »anyámmal«!”

– írta Hamill az X-re (korábban Twitter) feltöltött fotó mellé.

Mark korábban egy 2018-as interjúban árulta el, hogy nagyon sajnálja, de soha nem találkozott Natalie Portmannel, és ugyanebben az évben a Fekete hattyú Oscar-díjas színésznője egy műsorban megerősítette ezt: „Tudom, ez olyan szégyen, de nagyon szeretnék találkozni vele. Mark, én is szívesen találkoznék veled. Hol vagy? Gyere át!” – üzente a televízió képernyőin keresztül.

Nos, az ominózus találkozóra még további hat évet kellett várniuk, de ami késik, nem múlik, és a közös fotójuk nemcsak a két színésznek, de az összes Star Wars-rajongónak is különleges helyet foglal el a szívében.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még