Megrázó

Gyorsan terjedt a tűz a betegek kórtermeiben, négyen vesztették életüket

Imádják a rajongók Korda György és Balázs Klári legújabb slágerét

| Szerző: hirado.hu
A hazai zeneipar legkedveltebb házaspárja Pixával készítette el legújabb dalát, melynek klipjét, alig egy nap alatt közel százötvenezren látták.

Korda György szerint a jó zene kortalan – ezt épp 85. születésnapján mondta az M1 Ma reggel című műsorában. Ez éppúgy igaz az Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas előadóművészre is, akinek dalaira a mai fiatalok is szívesen buliznak, ami igazi kuriózum.

Születésnapján debütáló leújabb dala pedig most kifejezetten az énekest újonnan felfedező korosztályt célozza meg, amit nem mással, mint a népszerű zenei producerrel, Pixával készített. A Fiatalság bolondság című dal ötletével Pixa kereste fel az énekest és feleségét, Balázs Klárit, akik örömmel mondtak igent a közös dalra, melynek videóklipjét csütörtöki debütálása óta már 140 ezernél is többen látták.

Ami azonban talán ennél is fontosabb, az a kommentek száma, mely ha eléri a dal debütálástól számított három napon belül a 10 ezret, akkor az előadók 500 000 forinttal tudják támogatni a gyermekklinikát.

Kapcsolódó tartalom

A Leho által készített videóklipben egyébként több ismert előadó is feltűnik, úgymint Nemazalány, Sofi és Miskovits Marci.

 

Ajánljuk még