Aktuális

Autós üldözés Budapesten, videón a hajsza: csak nyomta a gázt az ittas ámokfutó az Üllői úton

Méltatlan helyzetbe került Alain Delon, egyre csak dagad a botrány az élettársa miatt

| Szerző: hirado.hu
A 60 éves asszony, aki 17 éven át élt együtt a francia színészlegendával, bíróság előtt akarja bizonyítani az igazát.

Alain Delon színész japán származású élettársa visszavág a színész gyerekeinek, akik lopással és apjuk bántalmazásával és kihasználásával vádolták meg a 60 éves asszonyt és a nyár folyamán kilakoltatták a villából, ahol a színésszel együtt élt. A nő most ellenkeresetet nyújtott be, amit vélhetően jövőre tárgyalnak a bíróságon.

„Ez egy csapda, hogy engem kiiktassanak az apjuk életéből. Ez volt az egyetlen céljuk. Mivel szeretjük egymást, az egyetlen megoldás számukra az volt, ha vádakat koholnak ellenem, hogy engem hibáztassanak. Az egész kitaláció”

– nyilatkozta a Daily Mailnek Rollin, aki szerint Delonnal már a házasság is szóba került köztük.

Hiromi Rollint, aki a család szerint fizetett ápolónőként élt a színész mellett, zaklatással, fizikai és lelki bántalmazással, valamint lopással és állatkínzással vádolták meg a színész gyerekei korábban. Mindeközben a nő azt állítja, hogy Delon élettársaként tekintett rá, és állítja, hogy élete legszebb éveit Alain Delonnak szentelte, és megérdemli a jutalmat, amiért a „felesége” volt.

„Olyanok voltunk, mint egy átlagos pár, csókolóztunk, és ezt a gyerekei is látták, Alen agyvérzéséig egy ágyban is aludtunk. Az, hogy a segítőjének neveztek, hogy eltöröljék a 17 évet, az őket minősíti, de mindannyian tudják jól, hogy nem ez a helyzet. Ez sértő és rágalmazó.”

Christophe Ayela, Delon három gyerekének ügyvédje azt állítja, hogy Rollin 2019 óta egyre agresszívabban, becsmérlőbben viselkedett a színésszel, sőt, a család többi tagjával is. A további vádak szerint Hiromi Rollin rendszeresen ellenőrizte apjuk telefonbeszélgetéseit és magánüzeneteit. Emellett többször kicselezte a postást, hogy átvegye a színész leveleit, ahogyan azt is többször megakadályozta, hogy gyerekei és barátai látogassák Delont az otthonában.

Kapcsolódó tartalom

Ráadásul októberben a rendőrség Delon franciaországi kastélyában, a Chateau de la Brulerie-ben, a fürdőszobaszekrény tetején talált rá a 110 ezer eurónyi (42 millió forintnyi) elrejtett készpénzre. Emellett a ház kiadásaira szolgáló hitelkártyáról is komoly összeg tűnt el, az utóbbi négy hónapban hetente 900 euró körüli (nagyjából 340 ezer forintnyi) összeget vettek fel róla.

Mindeközben Hiromi Rollin ügyvédje szerint védence 2006-ban költözött be a Douchy-kastélyba, ahol egy párként éltek Delonnal az elmúlt 17 évben, egészen Rollin július 5-i kilakoltatásáig. A beszámolót részben alátámasztják a dokumentumokhoz csatolt közös fotók, melyek alapján bensőséges lehetett Alain és Hiromi között a kapcsolat. A nő 39 oldalas beadványában állítja, hogy Delon gyermekei az utóbbi években alig keresték az apjukat, és egyáltalán nem vették ki a részüket a gyengélkedő Delon ápolásából.

Alain Delon 250 millió fontos (114 milliárd forintos) vagyona miatt egyértelműen aggódnak a gyermekei, miközben a színész egyelőre nem nyilatkozott a kirobbant botrányról.

Ajánljuk még