Fontos

A Hamász szerint visszaverték az izraeli különleges erők egyik túszmentési kísérletét

Kislányával együtt vette át a koronát a gyönyörű szépségkirálynő

| Szerző: hirado.hu
A 27 éves általános iskolai tanárnőt, Ileana Marquez Pedrozát választották meg 2023-ban Miss Venezuelának.

Történelmi pillanatnak lehettek szemtanúi a televízióban is közvetített Miss Venezuela szépségverseny nézői, hiszen a verseny történetében először egy anyuka fejére kerülhetett a korona.

Ileana Márquez, Amazonas szépe (Fotó: MTI/EPA/EFE/Rayner Pena)

A 27 éves Ileana Marquez Pedroza, Amazonas szépének a fejére a tavalyi győztes, Diana Silva helyezte a koronát a csütörtöki versenyen. Ileana általános iskolai tanár szakon végzett, a szenvedélye pedig a tanítás. Kipróbálta már magát tévés műsorvezetőként is, valamint modellként is szép sikereket ért el.

Ileana Márquez, Amazonas szépe a 71. Miss Venezuela szépségverseny caracasi döntőjében. A 27 éves tanárnő az első anyaként nyerte meg a versenyt. (Fotó: MTI/EPA/EFE/Rayner Pena)

Egy 11 éves kislány édesanyjaként Pedroza történelmet írt, hiszen ő az első, aki anyaként mérethette meg magát a szépségversenyen, ráadásul rögtön győzött is.

„Az, hogy fiatalon anya lettem, megváltoztatta személyiségemet, mivel meg kellett küzdenem egy olyan társadalommal, amely jelenlegi normáinak nem feleltem meg. Ma büszke vagyok arra, hogy Guadalupe Antonella édesanyja lehetek, aki a legfontosabb inspirációm, hogy emberként és szakemberként is tovább fejlődjek”

– nyilatkozta a szépségkirálynő, akihez lánya is csatlakozott a színpadon az eredményhirdetés után.

(Fotó: MTI/EPA/EFE/Rayner Pena)

Miss Venezuelaként Ileana az utcán élő, veszélyeztetett gyermekek és serdülők támogatását szeretné szorgalmazni.

(Fotó: MTI/EPA/EFE/Rayner Pena)

Ajánljuk még