Fontos

7,9 százalékra csökkent az infláció

Bruce Willis állapota olyan, mint egy ketyegő óra, már több a rossz, mint a jó napja

| Szerző: hirado.hu
A színész családja 2022 márciusában hozta nyilvánosságra, hogy Bruce visszavonul a betegsége miatt.

A színész felesége, Emma Heming és gyermekeik, a 11 éves Mabel és a 9 éves Evelyn, valamint volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 35 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis, mind összefogtak Bruce-ért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.

A US Weeklynek nyilatkozó bennfentes forrás elárulta, hogy az egész család a 68 éves Bruce köré alakította ki az életét.

„Bruce-nak vannak jó és rossz napjai, de az utóbbi két hónapban sokkal több a rossz nap, mint a jó. Ez az élmény még közelebb hozta egymáshoz az egész családot. Senki sem tudja, mennyi ideje van még hátra Bruce-nak, ezért minden pillanatot kiélveznek, amit vele tölthetnek.”

Kapcsolódó tartalom

A forrás hozzátette, hogy a színész szerettei gyakorlatilag együtt élnek, hiszen mindannyian ott vannak szinte mindig az otthonában.

„Sajnos Bruce állapota egy ketyegő óra. De mindenki összefogott Bruce-ért. Hálásak, hogy itt vannak egymásnak.”

A Die Hard sztárjának családja februárban bejelentette, hogy Bruce-nál demenciát diagnosztizáltak az orvosok, körülbelül egy évvel azután, hogy a filmcsillag az afázia miatt visszavonult a színészettől.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még