Aktuális

Szabó Szebasztián ezüstérmes 50 méter gyorson

Megfojtották, majd ledobták a harmadik emeletről a népszerű színész volt menyasszonyát – megszületett az ítélet

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A Csúcsfejek és a Jack és Jill filmek sztárjának volt menyasszonyát, Amie Harwickot 2020 februárjában gyilkolta meg a nő volt barátja.

Gareth Pursehouse-t, Amie Harwick volt barátját szerdán életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül a 2020 februárjában elkövetett gyilkosságért.

Pursehouse-t szeptemberben, kétnapos tanácskozás után az esküdtszék bűnösnek találta első fokon elkövetett gyilkosságban. Az ügyészek azzal vádolták a 45 éves férfit, hogy 2020. február 15-én betört Drew Carey volt menyasszonyának Los Angeles-i otthonába, megvárta, amíg a nő visszatér, majd megtámadta. A férfi ezután megfojtotta Drew Carey színész volt menyasszonyát, majd ledobta a harmadik emeleti erkélyről.

Kapcsolódó tartalom

A Los Angeles megyei orvosszakértői hivatal megállapította, hogy Amie a fej és a törzs tompa erővel okozott sérülései miatt halt meg, nyakán pedig fojtogatásra utaló nyomokat találtak.

A tárgyalás során az ügyészek azzal érveltek, hogy Pursehouse nem tudta túltenni magát a Harwickkal való kapcsolatán, amely évekkel korábban ért véget. Amie az évek során több alkalommal is kért távoltartási végzést, (először 2011-ben, amikor a volt barátja zaklatni kezdte) azonban az utolsó éppen a halála előtt két héttel járt le.

Drew Carey a népszerű színész és humorista, 2018-ban jegyezte el Amie-t.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még