Aktuális

Befagyott szélvédő? Itt a NASA mérnök tuti tippje, amivel pillanatok alatt kiolvaszthatjuk

Könnyek között vallott a volt barátnő – börtönbe is kerülhet a Marvel-filmek színésze

| Szerző: hirado.hu
A Hangya és a Darázs színészének ügyében bírósági tárgyalás zajlik.

Jonathan Majors exe könnyekben tört ki a bíróságon, amikor bevallotta, hogy kapcsolatuk alatt félt a színésztől, aki állítólag többször is dührohamot kapott és ilyenkor erőszakossá vált.

Grace Jabbari és Majors 2021 augusztusában kezdtek el randevúzni, miután megismerkedtek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatásán.

A Mission: Impossible és a Barbie 30 éves színésznője az esküdteknek elmondta, hogy kapcsolatuk kezdetben remek volt, a gondok azután kezdődtek, hogy először felmerült egy beszélgetés kapcsán Grace volt párja.

„Az volt az első alkalom, hogy féltem tőle. Tudtam, hogy soha többé nem említem az exemet vagy bárkit, akivel korábban randiztam.”

Jonathan Majors (Fotó: EPA/Tolga Akmen)

A későbbiekben Grace állítása szerint többször előfordult, hogy a Marvel-filmek sztárja erőszakosan lépett fel vele szemben, majd tettét megbánva könyörgött a színésznőnek, hogy ne hagyja el, és ilyenkor rendszerint öngyilkossággal fenyegetőzött.

Majorst március 25-én tartóztatták le, miután ő és Jabbari vitába keveredtek egy brooklyni bárból hazafelé tartva. A színész jelenleg három vádponttal néz szembe: testi sértés, zaklatás és súlyos erőszak.

Kapcsolódó tartalom

Majors ártatlannak vallotta magát, és végig fenntartotta ártatlanságát. Ügyvédje, Priya Chaudhry azt állította, hogy Jabbari volt az agresszor a taxiban, aki féltékeny volt arra, hogy a színész egy másik nővel sms-ezik. Októberben Jabbarit a márciusi incidens miatt testi sértéssel és garázdasággal vádolták meg, de az ügyészek várhatóan elutasítják az ellene felhozott vádakat.

Majorék tárgyalása, amely november 25-én kezdődött, várhatóan két hétig tart. Ha elítélik, akár egy év börtönbüntetést is kaphat.

Ajánljuk még