Aktuális

Megvan, kikkel játszanak Szoboszlaiék az Eb-n

Meg Ryan végre válaszolt a botoxtól eltorzult arcát kritizálóknak

| Szerző: hirado.hu
A színésznő ma már szinte teljesen felismerhetetlen, a plasztikai beavatkozások teljesen megváltoztatták az egykor bájos arcát.

Meg Ryan, a kilencvenes évek romantikus komédiáinak koronázatlan királynője évekig bujkált a nyilvánosság elől. A színésznő csak nagy ritkán mutatkozott a kamerák előtt, és akkor is rendszerint a plasztikai műtétektől elcsúfult arca volt a téma.

A színésznő most megelégelte a rengeteg negatív kritikát, és végre válaszolt az őt csúfolók kommentjeire. Bár a most adott interjúban sem ismerte el, hogy valaha kés alá feküdt, arról azonban szívesen mesélt, hogyan érinti őt a számtalan cikk, amely a megváltozott arcát veszi górcső alá.

„Nem tudok figyelni rá. Egyszerűen nem tudok. Nem éri meg. Természetesen ez megbántja az ember érzéseit, de annyi más érdekesebb dolog van, amire gondolhatunk. A gonoszság és a gyűlölet egyszerűen nem éri meg az erőfeszítést, hogy foglalkozzam vele”

– árulta el a 62 éves színésznő.

Kapcsolódó tartalom

A kilencvenes évek bájos színésznője olyan filmekkel vette le a lábáról a világot, mint a Harry és Sally, A szerelem hálójában, a Kate és Leopold vagy A szerelem hullámhosszán, és bár karrierjét kimondottan a romantikus vígjátékok határozták meg, Meg Ryan az utóbbi években egyáltalán nem vállalt el hasonló stílusú mozikat, nem mintha elárasztották volna felkérésekkel a stúdiók.

Most azonban tizenhárom év kihagyás után, ismét egy romkomban láthatjuk a színésznőt, ezúttal David Duchovny oldalán.

Ajánljuk még