Időjárás

Hókáosz Németországban: behavazódott a Bundesliga, elmaradt a Bayern meccse is

Megdöbbentő dolgot mondott az Igazából szerelem legikonikusabb jelenetéről a rendező

| Szerző: hirado.hu
Minden idők egyik leghíresebb romantikus karácsonyi filmje, a nagyágyúktól hemzsegő 2003-as Igazából szerelem számos olyan karaktert és jelenetet adott, és ad mai napig a nézőknek, akik és amik évről évre ellágyítják a szíveket.

Az Igazából szerelem volt az első film, melyben több volt a hollywoodi híres színész, mint amennyit egy kisvárosi mozi egy hónap alatt fel tud vonultatni a vásznon.

A szerző és rendező, Richard Curtis szerdán beismerte, hogy most már kicsit furcsának találja az egyik jelenetet, méghozzá a film egyik legikonikusabb pillanatát, amikor Mark (Andrew Lincoln) szerelmet vall Julietnek (Keira Knightley) az ajtó küszöbén táblákkal a kezében.

„Lássuk be, odamegy a legjobb barátja feleségéhez, és szerelmet vall neki az ajtó küszöbén, azt várva, hogy a lány is ugyanúgy érez. Szerintem ez egy kicsit fura”

– vallotta be a most 67 éves rendező.

via GIPHY

Richard Curtisnek egyébként évekig fogalma sem volt róla, hogy ez a bizonyos rész, a film egyik legikonikusabb és legfelejthetetlenebb jelenete lett a nézők számára.

„Egy interjúban kérdezték, hogy utólag elégedett vagyok-e a rajongók által legjobban kedvelt résszel. Nos, én akkor hallottam először, hogy ez az Igazából szerelem legkedveltebb pillanata.”

Érdekesség, hogy Andrew Lincoln saját maga kérte, hogy ő írhassa meg a feliratokat, mert szerinte „tök jó” a kézírása.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még