Időjárás

Néhol bokáig érhet a hótakaró – térképen mutatjuk, hol várható havazás

Kiderült, milliókat sikkasztott exférje a világhírű énekesnőtől

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő győzelmeket arat volt férje, Brandon Blackstock elleni jogi harcában.

Kelly Clarksonnak több mint 2,6 millió dollárral tartozik exférje – mondta ki a bíróság. Blackstock állítólag több millió dollárnyi pénzt tett el, amikor az énekesnő nevében fellépéseket szervezett meg.

Kelly a bíróságra benyújtott dokumentumokban azt állította, hogy exférje csalást követett el, mialatt menedzselte az énekesnőt. Brandon tagadta a vádakat.

A fellépések és az elkészült szerződések, amelyekért Blackstock bőséges fizetést kapott, magukban foglalták zsűritagságát Clarkson The Voice című műsorban, hirdetéseket több márka részére, valamint a Billboard Music Awards műsorvezetését.

Kelly Clarkson amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjkiosztóján, Las Vegasban 2018. május 20-án (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

A TMZ szerint Blackstock 1,98 millió dollár jutalékot kapott azért, hogy Clarkson nevében szerződést kötött a The Voice-szal.

Kelly 2020 júniusában adta be a válókeresetet közel hét év házasság után. Gyermekeik, a 9 éves River Rose és a 7 éves Remington az anyjukkal élnek, miután a bíróság 2022 márciusában neki ítélte meg az elsődleges felügyeletet.

2021-ben, hosszú küzdelem után, a pár montanai birtokát is Clarksonnak ítélték.

Jelenleg az énekesnő havi 45 ezer dollárt fizet Blackstocknak tartásdíjként.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még