Aktuális

Erre jobb felkészülni: térképen mutatjuk, milyen idő lesz a következő napokban

Éhezett, majd összeomlott a szervezete – lerántotta a leplet a szakmáról a szupermodell

| Szerző: hirado.hu
A modell bevallotta, hogy karrierje során túl keveset evett, aminek következtében a szervezete összeomlott.

A 80-as évek bombázója, a most 62 éves Carol Alt őszintén mesélt arról, milyen hatással volt a modellszakma az egészségére.

„A modellkarrierem során szenvedtem, mert mindig fáradt voltam, mindig alultáplált voltam. Mindig próbáltam tartani az elvárt súlyomat. Nem ettem, és amikor meg mégis, akkor szemetet vittem be a szervezetembe, mert fogalmam sem volt, mit kellene enni.”

Carol bevallotta, hogy rengetegszer szenvedett az éhségtől, aminek meg is lett a böjtje. A szervezete összeomlott, és ekkor ráébredt, hogy azonnal gyökeres változtatásokat kell bevezetnie életmódjába. Felkeresett egy specialistát, aki bevezette a nyersélelmiszer-diétába.

„Bárcsak, amikor 18, 19 éves voltam, valaki azt mondta volna nekem, hogy egyek zöldségeket, amikből energiát tud nyerni a testem. De később rájöttem, hogy az emberi test olyan, mint a legdrágább autók. Én egy Ferrari vagyok, és ezért Ferrari típusú üzemanyagot kell a testembe töltenem.”

A most 62 éves modell évtizedeket letagadhatna a korából, ami egyrészről jó genetikájának, másrészről pedig egészséges életmódjának köszönhető. Carol a mai napig állandó szereplője a kifutóknak és a címlapoknak, és nem tervezi, hogy egyhamar abbahagyná a munkát, amiért éveken keresztül keményen megdolgozott.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még