Aktuális

Erre jobb felkészülni: térképen mutatjuk, milyen idő lesz a következő napokban

Csillagot kapott a Reszkessetek, betörők! sztárja a hollywoodi Hírességek sétányán

Csillagot kapott Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja a hollywoodi Hírességek sétányán.

A 43 éves színész pénteken avathatta fel a csillagot a híres Los Angeles-i sétányon.

A szám szerint 2765. csillag elhelyezésén Catherine O’Hara és Natasha Lyonne színésznők mondtak beszédet. O’Hara játszotta az 1990-ben bemutatott Reszkessetek, betörők! vígjátékban a karácsonyi utazás alkalmával véletlenül egyedül otthon hagyott Kevin (Macaulay Culkin) anyját.

Kapcsolódó tartalom

A film, amelyben a főhős Kevin ötletes módon bánik el betörőkkel, hatalmas sikernek bizonyult és gyermeksztárrá tette Culkint. A folytatás, a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban 1992-ben jött ki szintén Chris Columbus rendezésében.

Macaulay Culkin amerikai színész az élettársa, Brenda Song és a fiuk, Dakota Song Culkin társaságában a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben (Fotó: MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

Culkin a ceremónián élettársa, Brenda Song színésznő és két gyermekük – Dakota és Carson – társaságában vett részt. Jelen volt Paris Jackson is, Michael Jackson (1958-2009) néhai popsztár lánya is, akinek Culkin a keresztapja.

Kiemelt kép: Macaulay Culkin amerikai színész Catherine O’Hara kanadai-amerikai színésznő társaságában a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben (Fotó: MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

Ajánljuk még