Aktuális

Helikopter zuhant az autópályára, többen megsérültek

Lámpaoszlopnak csapódott, a lángoló autóban lelte halálát – tíz éve hunyt el Paul Walker

| Szerző: hirado.hu
Meadow Walker 15 évesen vesztette el édesapját, akivel igen szoros kapcsolatot ápoltak.

A Halálos iramban-filmek sztárja 2013. november 30-án, negyvenévesen hunyt el egy tragikus autóbaleset következtében. Az évfordulóról lánya az Instagramon emlékezett meg egy videóval.

A felvételen Meadow odalopakodott az apjához, és rákiáltott, hogy boldog születésnapot!, mire a színész meglepetten felugrott és hanyatt vágódott az ágyon. Paul ezután nevetve magához húzta lányát, hogy megölelje.

„10 év nélküled. Örökké szeretlek”

– írta röviden a videóhoz a most 25 éves Meadow, aki két évvel ezelőtt összeházasodott a színész Louis Thornton-Allannel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meadow Walker Thornton-Allan (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés

A lányt fogadott apja, a Halálos iramban Dominic Torettója kísérte az oltárhoz. Paul Walker halála után Vin Diesel felkarolta a félárva lányt, és apja helyett apja lett.

Meadow évek óta bontogatja szárnyait a modellszakmában, de az áttörő lehetőségek sokáig elkerülték őt. A fiatal szépség először két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a neves divatmárka, a Proenza Schouler arca lesz, majd nem sokkal később már a Givenchy kifutóján debütált a párizsi divathéten. A bemutató hatalmas visszhangot kapott, így nem elképzelhetetlen, hogy Meadow hamarosan a legkeresettebb modellek sorát gyarapítja.

A modellkedés mellett saját jótékonysági szervezetét is irányítja, amit 2015-ben hozott létre édesapja emlékére. Az alapítvány rászoruló gyermekek megsegítése mellett a környezet és az óceánok védelmével foglalkozik.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még