Aktuális

Kamionok akadtak el, autók csúsztak árokba a jeges utakon

Alig lehet ráismerni a 2000-es évek sztárjára

| Szerző: hirado.hu
A 2000-es évek egykori sztárja, akit vadóc stílusáról mindenki ismert, ma már kétgyermekes édesanya.

Ashlee Simpson, aki nővére, Jessica Simpson mellett vált híressé, és olyan dalokat adott ki, mint a Pieces of Me és a Boyfriend, mostanában egészen másként néz ki.

Az egykori pop-rock csillag nemrég friss fotókat osztott meg magáról az Instagramon, de a képeken már távolról sem az a vadóc fiatal lány köszön vissza, aki húsz évvel ezelőtt a színpadon ugrált és énekelt torka szakadtából.

Ashlee 2004-ben debütált, sikere pedig abban mutatkozik meg a leginkább, hogy abban az évben az ő albuma lett a legtöbbet eladott lemez. Később még további két albumot adott ki, de egyik sem lett olyan népszerű, mint az első, így el is tűnt a nyilvánosság elől tíz évre.

Végül 2018-ban tért vissza a reflektorfénybe, amikor szerepelt egy valóságshow-ban férjével, Evan Ross-szal, a legendás énekes, Diana Ross fiával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashlee Simpson Ross (@ashleesimpsonross) által megosztott bejegyzés

A pár 2013-ban kezdett el randevúzni, és a következő évben összekötötték az életüket. Ashlee-nek és Evannak azóta két közös gyermeke született, Ziggy Blu és Jagger Snow. Az énekesnőnek korábbi Pete Wentzzel, a Fall Out Boy frontemberével kötött házasságából van egy Bronx Mowgli nevű fia is.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még