Időjárás

Csütörtökön havazás és ónos eső lehet, csak az üljön autóba, akinek muszáj

Botrány a Született feleségek háza táján? Eva Longoria kiteregette a szennyest

| Szerző: hirado.hu
Eva Longoria, aki Gabriel Solist alakította a népszerű drámasorozatban, végre tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy milyen viszonyt is ápoltak valójában a főszereplők.

A 48 éves színésznő egy friss interjúban mesélt arról, hogy milyen dráma uralkodott a forgatás közen Teri Hatcher miatt, azonban mostani válaszai nem igazán egyeznek azzal, amit korábban a témában nyilatkozott.

Eva Longoria egy podcastműsor vendégeként indult utazásra az emlékek útján a Lilaakác közbe.

A színésznő ezúttal tagadta azokat a pletykákat, miszerint viszály alakult volna ki közöttük a főszereplőkkel, Felicity Huffmannel, Marcia Cross-szal és Teri Hatcherrel.

„Az emberek azt hiszik, hogy rengeteget veszekedtünk. De ez csak egy sztereotípia, hiszen össze volt eresztve négy 40-es éveiben járó nő, és emiatt mindenki rögtön azt feltételezte, hogy semmiképp nem tudunk kijönni egymással.”

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Nicolette Sheridan, Eva Longoria és Marcia Cross amerikai filmszínésznők, a Született feleségek című sorozat szereplői, miután átvették a vígjáték kategória legjobb tévésorozatának járó elismerést az Arany Glóbusz 63. átadási ünnepségén a kaliforniai Beverly Hillsben 2006. január 16-án (Fotó: MTI/EPA/Tim Long)

Longoria azonban korábban nem ezt állította. Egy 2018-as szereplése alkalmával megkérdezték a színésznőt arról, hogy a Született feleségekkel mind jóbarátok voltak-e, amire Eva így válaszolt: „Felicity és Marcia ott lesznek a csillagátadásomon a Hírességek sétányán. Mi nagyon-nagyon jó barátok vagyunk. Nem mindannyian, de a 99 százalékunk igen” – válaszolta Longoria, elegánsan kihagyva a felsorolásból Terit.

A pletykák először még 2005-ben kaptak szárnyra, amikor is a Vainty Fair címlapfotózásán Eva és Marcia Cross azzal fenyegetőztek, hogy lelépnek a forgatásról, ha Hatcherrel együtt kell pózolniuk.

Kapcsolódó tartalom

Ezt fejelte meg még egy 2012-es eset, amikor a sorozat befejezésével a főszereplő színésznők állítólag kihagyták Hatcher aláírását a köszönőkártyáról, amit a stábnak írtak.

A Született feleségek nyolc évadon keresztül futott 2004 és 2012 között. A Marc Cherry által megalkotott vígjáték-dráma-rejtély sorozatban Nicollette Sheridan, James Denton, Brenda Strong, Ricardo Chavira és Kyle MacLachlan is szerepelt.

Ajánljuk még