Aktuális

Több hullámban érkezik a hó és az eső – térképen mutatjuk, mi várható a következő napokban

Biztató hírek érkeztek a pszichiátrián kezelt egykori gyereksztárról

| Szerző: hirado.hu
Amanda Bynes, akit idén több alkalommal is pszichiátriára szállítottak, bejelentette, hogy egy új podcastműsoron dolgozik.

A 37 éves egykori gyereksztár, Amanda Bynes minden erejével azon van, hogy helyre tegye az életét. A héten a TooFab magazinnak elmondta, hogy jelenleg egy új műsoron dolgozik Paul Sieminskivel, aki elmondása szerint a legjobb barátja.

„A kezeléseken találkoztunk és kiderült, hogy nagyon hasonló érdeklődési körrel rendelkezünk. A célunk az, hogy a jövőben egy szépségmárkát indítsunk.”

Bynes azt mondta, hogy a podcast olyan témákat érint majd, mint a „divat, művészet, színészek, színésznők, zene és minden egyéb”. A színésznő tervei szerint barátokat és hírességeket is vendégül láthat majd a podcastban.

Amanda mostanában jobban van és mindent megtesz, hogy vigyázzon magára. Rendszeresen jár az anonim alkoholisták gyűlésére, próbál józan emberekkel együtt lenni, és egyre jobban néz ki. De még mindig küzd a démonjaival, a gyógyszereit is összevissza szedi.

Kapcsolódó tartalom

Legutóbb is ez okozta a legnagyobb problémát. A színésznőt áprilisban három hétig kezelték a pszichiátrián, miután március végén ruha nélkül leintett egy autót, és azt mondta a sofőrnek, hogy épp pszichotikus epizódja van, majd saját maga hívta a mentőket.

Az egykori tinisztár állapota július végén aztán ismételten rosszabbodott, akkor is maga döntött úgy, hogy segítségre szorul, így egy hónapon belül másodszorra került be a kórházba. Amandát, akit bipoláris zavarral diagnosztizáltak, augusztusban saját felelősségére azzal a feltétellel engedték ki, hogy részt vesz egy programban, és egy egészségügyi szakember naponta fogja ellenőrizni őt, hogy megbizonyosodjon arról, tartja magát a felépülési tervéhez.

Ajánljuk még