Aktuális

Kormányinfó: Mutatjuk a legfrissebb bejelentéseket

Az életéért küzd a Bűbájos boszorkák sztárja

| Szerző: hirado.hu
A csontjaiban és az agyában is áttétet képzett Shannen Doherty négyes stádiumú mellrákja.

A Beverly Hills 902010 és a Bűbájos boszorkák 52 éves színésznője elárulta, hogy negyedik stádiumú mellrákja átterjedt a csontjaira is. Súlyos betegsége és az életért való folytonos küzdelem ellenére Shannen bevallotta, hogy készen áll arra, hogy újból megtalálja a szerelem.

„Három héttel ezelőttig egyáltalán nem álltam még készen, de aztán történt valami. Mindig van egy kiváltó ok, csak egy pillanat, amikor valaki mond neked valamit, az exed mond neked valamit, és te azt mondod, oké, igen, jól vagyok. Lezártam, és végre tovább tudok lépni.”

Bár a színésznő újra a szerelmet keresi, még nem döntötte el, hogy egy biztonságos kapcsolatot szeretne valakivel, akit már régóta ismer, vagy valami újat és izgalmasat keres.

Kapcsolódó tartalom

„Van egy legjobb barátom, és sokat viccelünk azzal, hogy olyanok vagyunk, mint a házasok” – utalt Shannen ingatlanügynök barátjára, Chris Cortazzóra.

Ugyan a színésznő már több mint nyolc éve folyamatosan küzd a rákkal, optimistán áll az élethez és a randizáshoz is.

„Nem hiszem, hogy örökké szingli leszek. Szeretnem kell magam, és számot vetnem a múlttal, mielőtt továbbléphetnék, és most már biztos vagyok benne, hogy találkozom valakivel, remélhetőleg hamarosan.”

Shannen Doherty (Fotó: Instagram/@theshando)

A színésznőnek egy válást is át kellett vészelnie. A Bűbájos boszorkák sztárja áprilisban szakított férjével, a 48 éves Kurt Iswarienkóval. Ugyan Shannen nem nyilatkozott a témában, de a színésznő képviselője azt állította, hogy Kurt ügynökének szorosan köze volt az egykori pár szakításához. Doherty hozzátette, hogy nemcsak egy új kapcsolatra lenne nyitott, hanem mostanában az anyaság gondolata is foglalkoztatja.

Kapcsolódó tartalom

„Semmit nem szeretnék jobban, mint anya lenni. Mindig is vágytam rá. De tudom, hogy beteg vagyok, és egy gyerek megérdemli, hogy a szülei mellett nőhessen fel. Szóval még hezitálok.”

A színésznőn az év elején CT-vizsgálatot végeztek, amely kimutatta, hogy a rákos sejtek megtámadták az agyát. A mellrák azon daganatos betegségek közé tartozik, amelyek a legnagyobb valószínűséggel vezetnek agyi áttétekhez. Shannen 2019-ben tudta meg, hogy negyedik stádiumú mellrákja van, először 2015-ben diagnosztizálták a betegséggel.

Ajánljuk még