Gyász

Meghalt Henry Kissinger korábbi amerikai külügyminiszter

A sztár kisbabáját támadják, visszaszólt a kommentelőknek

| Szerző: hirado.hu
Elfajultak a teóriák az örökösnő kisfiának fejméretéről.

Paris Hilton szívszaggató üzenetben válaszolt az internet mögé bújó embereknek, akik csúfolni kezdték januárban született kisfiát a fejmérete miatt.

„Nem tudom elhinni, hogy ennyire gonoszak és kegyetlenek tudnak lenni egyesek egy kis ártatlan baba ellen. Rólam mondhatsz bármit, de ő az én kis angyalom, és ha valaki valaha is olyat mond, amivel megbántja, én ott leszek, hogy megvédjem őt.”

Paris elmondta, hogy általában figyelmen kívül hagyja a gyűlöletteljes üzeneteket, de nem tudta tétlenül tűrni, amikor gyermekét kezdték el támadni.

Kapcsolódó tartalom

„Aki reflektorfényben éli az életét az tudja, hogy a megjegyzések elkerülhetetlenek, azonban a gyermekemet, vagy bárki mást ilyen témában célba venni, elfogadhatatlan. Ez olyan mélyen megbántott, hogy szavakkal le sem tudom írni.”

Paris 2021 novemberében, két év randevúzás után mondta ki a boldogító igent Carter Reum kockázati tőkebefektetőnek, a sztárpárnak pedig idén januárban született meg az első közös gyermeke, akit béranya hozott a világra. A legnagyobb titokban pedig a múlthéten világra jött London nevű kislányuk is.

Ajánljuk még