Rendkívüli

Lövöldözés volt a metrón, ártatlan utast is eltalált az eltévedt golyó

Kiderült, mi okozta az egykori tinisztár halálát

| Szerző: hirado.hu
Harmincöt éves korában, váratlanul elhunyt Evan Ellingson, A nővérem húga és számos sorozat egykori gyereksztárja.

Az egykori színész november 5-én halt meg egy rehabilitációs központban, halálának okát pedig most hozták nyilvánosságra. Evan Ellingson, a halottkém jelentése szerint, fentanil túladagolásban hunyt el. A rendőrség balesetnek nyilvánította az esetet.

A fentanil egy erős szintetikus opioid gyógyszer, amelyet a hatóságok fájdalomcsillapításra és érzéstelenítésre engedélyeztek. A kábítószer fájdalomcsillapítóként körülbelül százszor erősebb, mint a morfium, és ötvenszer erősebb, mint a heroin.

Ellingson több mint egy évtizede nem szerepelt a képernyőn. Utoljára a Miami helyszínelők című sorozatban játszott 2010-ben. A Dr. Csont egyik epizódjában is szerepelt 2005-ben, de leginkább a 2009-es A nővérem húga című filmből ismert, amelyben Cameron Diaz, Alec Baldwin és Abigail Breslin mellett szerepelt.

Kapcsolódó tartalom

Evan 13 éves korában kezdte pályafutását Hollywoodban, a 2001-es Gyilkos félelemben, majd kisebb szerepeket kapott olyan sorozatokban, mint a General Hospital, A rém rendetlen család vagy a 24.

Az egykori tinisztár édesapja, Michael a TMZ-nek elmondta, hogy Evan a múltban kábítószer-függőséggel küzdött, de állítólag már sokkal jobban volt, családját sokkolta a színész halála.

Ajánljuk még