Baleset

Belerohant a mikrobusz a kamionba, meghalt az egyik sofőr, nyolc kilométeres a torlódás

Felismeri? Ő a Stuart Little kisegér és a Jerry Maguire egykori gyereksztárja

| Szerző: hirado.hu
A most 32 éves színész szinte teljesen felismerhetetlen hosszú, hullámos hajával.

Jonathan Lipnicki, aki Tom Cruise oldalán játszott az ikonikus 90-es évekbeli filmben, a Jerry Maguire-ben, valamint később a Stuart Little kisegérben, ma már szinte alig ismerhető fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) által megosztott bejegyzés


A most 32 éves egykori gyereksztár a minap friss fotót osztott meg magáról az Instagramon, követői pedig nem győztek csodálkozni, mennyire megváltozott az évek során.

Jonathan a rövid, tejfelszőke haját megnövesztette, ami most hosszú hullámokban hullik a válla alá.

Sok más gyereksztárral ellentétben, Jonathan nem hullott ki a hollywoodi kegyeiből, bár igaz, a nagy áttörést sem sikerült még elérnie felnőttként. Lipnicki neve alatt, jelenleg öt közelgő film van berendelve, köztük egy horror és egy thriller.

Kapcsolódó tartalom

Jonathan színészi karrierje mellett, a harcművészetek iránt is érdeklődik, májusban feketeöves brazil jiu-jitsu mester lett.

2016-ban Jonathan egy interjúban elmondta, hogy a mai napig küzd azért, hogy a filmrendezők és producerek ne csak azt az aranyos kisfiút lássák benne, mint a Jerry Maguire-ben, de hozzátette, hogy ebben nagy segítséget nyújt neki Tom Cruise, akivel a mai napig rendszeresen tartják a kapcsolatot és egyfajta mentorként van jelen az életében.

Ajánljuk még