Gyász

Meghalt Henry Kissinger korábbi amerikai külügyminiszter

Csak egy tragédia hozhatja újra össze Vilmost és Harryt

| Szerző: hirado.hu
A két testvér kapcsolata cseppet sem mondható felhőtlennek, és az utóbbi évek történései csak még jobban rányomták a bélyeget Vilmos és Harry viszonyára.

Sarah Hewson királyi szakértő elmondta, hogy Vilmos herceg egyáltalán nem tervezi, hogy találkozik az öccsével, maximum a következő családi temetésen.

„Eddig csak nagy családi alkalmakkor láttuk Harryt visszatérni. Eljött Meghannal a platina jubileumi ünnepségre, visszajött Fülöp herceg temetésére, majd a nagymamája temetésére. Aztán persze az apja koronázására, bár ez egy nagyon futó látogatás volt.”

Most azonban nincs a láthatáron olyan alkalom, ami újra összehozhatná az elhidegült testvéreket.

Kapcsolódó tartalom

Úgy tudni, hogy a 39 éves Harry herceg és 42 éves felesége, Meghan Markle idén a családi karácsonyt is kihagyják, de állítólag meghívót sem kaptak.

„A herceg és a felesége örülnének, ha Sandringhamben tölthetnék a karácsonyt, de a királyi család tagjai közül többen nem osztják ezt a gondolatot.”

Az elmúlt év fényében nem meglepő, hogy a család így vélekedik Harryről és Meghanról. A herceg az év elején adta ki Tartalék című memoárját, amelyben kritikával illette a királyi család tagjait, apját, Károly királyt, Kamilla királynét, a bátyját, Vilmost, és még Katalint is érte némi kellemetlenség.

Ajánljuk még