Baleset

Súlyos sérülést szenvedett az olimpiai bronzérmes finn női jégkorongozó

Supermanként bomlottak utána a nők, meghökkentő mennyire megváltozott a színész

| Szerző: hirado.hu
Az 57 éves Dean Cain a nők bálványa volt a 90-es években, amikor ő alakította Clark Kentet a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozatban.

Dean Cain azután vált ismertté, hogy a 90-es években megkapta Superman szerepét az ABC Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozatban. A színész számára azonban a sorozat nem hozta meg a nagy áttörést, a mozifilmekig sosem jutott el, de a Hallmark előszeretettel kérte fel romantikus filmjeihez, és néhány sikeresebb sorozatban is kapott epizódszerepeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dean Cain Superman (@deancaingallery) által megosztott bejegyzés

Cainnek azonban nincs oka panaszra, mióta 1997-ben szögre akasztotta Superman köpenyét, szinte állandóan forgat.

A színész azonban ritkán mutatkozik vörös szőnyeges eseményeken, vasárnap mégis részt vett a hollywoodi karácsonyi parádén. Az 57 éves színészt persze nem biztos, hogy mindenki elsőre felismeri, hiszen közel 30 év eltelt azóta, hogy a Loist alakító Teri Hatcherrel beültek a Daily Planet asztalai mögé.

Dean Cain (Fotó: Getty Images/Steve Granitz/FilmMagic)

Kapcsolódó tartalom

Érdekesség, hogy bár a szuperhősködést régen feladta, Danielt felkérték a Supergirl című sorozatba vendégszereplőnek, ő játszotta Kara Danvers (Supergirl) nevelőapját, Dr. Jeremiah Danverst.

Ajánljuk még