Baleset

A burkolatra hullott a defektes daruskocsi rakománya, egy sávon halad a forgalom az autóúton

Fojtogatni kezdte a színpadon a gitárost a népszerű zenekar frontembere

| Szerző: hirado.hu
Az énekes és az egyik gitáros szó szerint egymás torkának esett.

A The Brian Jonestown Massacre rockzenekar tagjai kedd este az ausztráliai Melbourne-ben telt ház előtt balhéztak össze. A banda frontembere, az 56 éves Anton Newcombe hat szám lejátszása után, hirtelen kirúgta a zenekarból Ryan Van Kriedt gitárost, mindezt a színpadon.

„Vegyétek el tőle a mikrofont, és tedd le a gitáromat, vége a bulinak. Húzz el a színpadról. Nem játszunk tovább, amíg nem mész el. Nincs rád szükségünk” – kiabálta az énekes.

A gitáros dühösen visszaszólt és közölte Antonnal, hogy alaposan gondolja végig mit mond, mert ha most ő lemegy a színpadról, akkor soha többet nem jön vissza. A színpadi bohóckodást megelégelve Ryan Van Kriedt kiviharzott, de még előtte megdobta a gitárjával az énekest. Ezután üldözni kezdték egymást a színpadon, majd a földre estek, ahol a gitáros fojtogatni kezdte a frontembert.

A stáb és a zenekar többi tagja sietett, hogy szétválassza a két férfit. A közönség ezután kifütyülte a bandát és üvegeket dobált fel a pódiumra.

„Anton borzalmasan énekelt körülbelül húsz percig, a maradék két órát pedig azzal töltötte, hogy kiabált velünk. Káromkodott és elhordott minket mindennek, lekezelően beszélt a zenekarával is” – panaszkodtak a rajongók a közösségi médiában a koncert után.

A keddi verekedés után The Brian Jonestown Massacre lemondta a hátralévő ausztráliai koncertjeit.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még