Aktuális

Tizenhét nap után hamarosan szabadulhatnak a romok alól – a mentőcsapatok végre elérték a beomlott alagút alatt rekedt munkásokat

Fájdalmas hír érkezett a rocklegendáról

| Szerző: hirado.hu
A Parkinson-kóros rocklegendát egészségügyi problémái továbbra is megviselik, és már nem látja maga előtt, hogy valaha is százszázalékosan felépülhet.

A Black Sabbath frontembere elárulta, hogy tervei szerint felhagy az élő fellépésekkel, ha tartósan kerekesszékbe kényszerül folyamatos egészségügyi problémái miatt.

„Nem fogok felmenni a színpadra, hogy az emberek szánakozását nézzem? Mi értelme lenne? Fel nem megyek oda egy rohadt kerekesszékben”

– mondta a 74 éves Osbourne a Rolling Stone UK-nak.

A Sötétség Hercegének becézett rocker hozzátette, hogy látta nemrég Phil Collinst fellépni, akinek hasonló problémái vannak, mint neki. Ő kerekesszékben megy fel a színpadra, de Ozzy ezt képtelen lenne megtenni.

Kapcsolódó tartalom

A Parkinson-kóros rocklegendát egészségügyi problémái továbbra is megviselik, és már nem látja maga előtt, hogy valaha is százszázalékosan felépülhet. Jelenleg kerekesszék nélkül képtelen közlekedni, és magát ellátni sem tudja már teljes mértékben.

Ozzy szeptemberben negyedik és egyben utolsó műtétjén esett át, hogy helyreállítsák törött nyakát. Osbourne közel 20 évvel ezelőtt, még 2003 decemberében szenvedett súlyos nyaksérülést egy kvadmotoros balesetben. Bár a balesetből teljesen felépült, egy 2019-es esés súlyosbította a nyaksérülést.

A rocklegendánál 2019-es esése után diagnosztizálták a Parkinson-kórt. Ozzy február elején bejelentette, hogy egészségügyi problémái miatt visszavonul. A zenész közleményében felidézte, hogy négy éve súlyos baleset érte, melynek során megsérült a gerince, és bár mindent megtett az elmúlt időszakban, hogy visszatérhessen a színpadra, hiába a kezelések és műtétek sora, fizikailag túl gyengének érzi magát.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még