Időjárás

Éjféltől intenzív havazás várható, a közútkezelő munkagépei már sózzák az utakat

Mindenki kedvenc Télapuja nyugdíjba vonul?

| Szerző: hirado.hu
Tim Allen elárulta, hogy a közeljövőben visszavonul-e.

A Télapu sztárja, Tim Allen nemrég egy interjúban kitért arra a kérdésre, hogy 70 éves korára fontolgatja-e, hogy nyugdíjba vonuljon.

„Igazából soha életemben nem dolgoztam egy napot sem. Úgy értem, hogy a szakmám számomra nem egy kötelező elvégzendő dolog, hanem a hobbim, amit imádok csinálni. Azt sem tudom, hogy nézne ki a nyugdíj. Mit csinálnék? Otthon ülnék, és azon tűnődnék, hogy miért nem csinálok valamit.”

A rajongóknak tehát egyelőre nincs miért aggódniuk, Tim Allen ugyanis egyáltalán nem tervezi, hogy a közeljövőben búcsút intene a szakmájának.

Kapcsolódó tartalom

A 70 éves színész 1973-ban egy detroiti stand-up klubban kezdte humorista karrierjét. Később egy tehetségkutató fedezte fel a színpadon. Első szerepét az 1988-as Fehér trópusokban kapta, de az áttörést az 1995-ös Télapu hozta meg számára.

Scott Calvin, a hétköznapi édesapából lett Télapu története akkora siker lett, hogy 2002-ben egy második és 2006-ban egy harmadik résszel folytatták. Mindezt a 2022-es Télapuk-sorozattal fejelték meg, aminek a második évada jelenleg is fut a Disney+-on.

Ajánljuk még