Időjárás

Éjféltől intenzív havazás várható, a közútkezelő munkagépei már sózzák az utakat

Kávéval ébreszti négy- és tízéves fiát a modell

| Szerző: hirado.hu
Úgy beszélt gyerekei nem mindennapi reggeli rutinjáról, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, ezért teljesen kiakasztotta az internetezőket egy 40 éves amerikai modell.

Amber Rose egy podcastműsorban vallott arról, hogy 4 és 10 éves fiainak kakaó, gyümölcslé vagy tea helyett kávét kínál reggelire. Pontosabban már eljutottak arra a pontra, hogy a csemeték maguktól kérnek az élénkítő, fekete italból, miután felébredtek.

Pontosabban egy csésze kávét kapnak.

„Slash, a négyéves fiam állandóan kávézik. Ezt úgy kell elképzelni, hogy leülök a gyerekeimmel, kávét iszunk, és közben beszélgetünk. Nem viccelek. Szerintem az ilyesmi nem nagy ügy. A négyévesem felkel, és egyből azt mondja: kávét szeretnék és reggelit. Csak egy kis kávéról van szó. Egy kis koffein nem árthat”

– magyarázta az extrém stílusáról is ismert modell-influenszer, akinek négyéves fia, Slash az exétől, Alexander Edwardstól született, míg tízéves fia, Sebastian apja Wiz Khalifa.

A podcast hallgatóinak megvolt a véleménye a Rose-tól hallottakról.

  • „Egész egyszerűen az a helyzet, hogy Amber Rose egy szörnyű anya.”
  • „Nyilván nem valami jó az ítélőképessége, hiszen egy méretes tetoválás is díszíti a homlokát.”
  • „Felelőtlenség hagyni a gyerekeknek, hogy kávét igyanak. Ez őrület. Jó lenne, ha utánanézne annak, mennyi koffeint is tartalmaz a kávé, és hogy érdemes-e egyáltalán kitenni ennek a gyerekeket”

– írták páran a korábban Twitterként ismert X-en az ok! magazin szemléje szerint.

Forrás: Index

Ajánljuk még