Baleset

Vágányon hagyott autóval ütközött a vonat, szünetel a vasúti forgalom egy szakaszon

Hónapok óta nem láttuk, ilyen állapotban van most Bruce Willis

| Szerző: hirado.hu
A színész családja körében ünnepelte a hálaadást, lánya Scout pedig egy szívszorító videót tett közzé, amelyben a demenciával küzdő akciófilmsztár mintha már nem is lenne önmaga.

Megindító videót tett közzé Bruce Willis lánya. A 32 éves Scout édesapja felé nyújtja a kezét, aki üres tekintettel simítja saját kezét lányáéba. Scout egy fotót is megosztott, amelyben apja tenyerében nyugtatja a fejét.

@smoothradio Bruce Willis has always been very close with his daughters 💜 (📷: scoutlaruewillis) #brucewillis #brucewillisfan #brucewillisfamily ♬ Gentle and warm background piano(1262846) – Noru

A kommentelő rajongók meghatódtak, és támogatásukat fejezték ki Scout, Bruce és az egész család felé.

„Még mindig ott van veletek, csak másképp küldi neked a szeretetét. Furcsán nehéz hiányolni valakit, aki még mindig itt van. A demencia egy kegyetlen szörnyeteg.”

Kapcsolódó tartalom

A simlis és a szende alkotója, Glenn Gordon Caron néhány héttel ezelőtt mesélt Bruce állapotáról, és kétségbeejtően festette le a helyzetet.

„Az az érzésem, hogy az első egy-három percben tudja, ki vagyok. És bár nyelvi nehézségek állnak az útjába, ő még mindig Bruce, és az is marad, de az életöröm, ami régen ott csillogott a szemében, már eltűnt.”

A Die Hard sztárjának családja februárban bejelentette, hogy Bruce-nál demenciát diagnosztizáltak az orvosok, körülbelül egy évvel azután, hogy a filmcsillag az afázia miatt visszavonult a színészettől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

A színész felesége, Emma Heming és gyermekeik, a 11 éves Mabel és a 9 éves Evelyn, valamint volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 35 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis, mind összefogtak Bruce-ért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.

Ajánljuk még