Aktuális

Megvan, mikor érkezik a Parlament elé az ország karácsonyfája

Kifakadt a gyönyörű színésznő: Ez nem plasztika!

| Szerző: hirado.hu
A kolumbiai szépség, Sofia Vergara kikérte magának azokat a kommenteket, amelyekben plasztikai beavatkozásokkal vádolják.

Mindenki tudja, hogy Sofia Vergara elképesztően jól néz ki, de ez nem annak a plasztikai műtétnek köszönhető, amivel az internetes trollok vádolják. A Modern család 51 éves sztárja nemrég indította útjának saját napfényvédő termékcsaládját, éppen azért, mert saját elmondása szerint, a fényvédőknek köszönheti a fiatalos külsejét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés

„Néha beleolvasok az üzenetekbe, de mindig rájövök, hogy minek tettem ezt? Általában olyan emberek találnak meg, akik rossz hangulatban vannak, vagy depressziósak, vagy féltékenyek. Olyanokat írnak, mint hogy ’annyi mindent megcsináltattál már magadon, hogy nem is hasonlítasz önmagadra’. Én meg szívem szerint csak annyit mondanék, hogy: ez nem plasztika, ezt úgy hívják, hogy öregedés, igen baromi öreg vagyok, ezért nézek ki másképp”

– fakadt ki a szépséges kolumbiai színésznő.

Tagadhatatlan, hogy Sofia fantasztikus formában van, és nem meglepő, hogy senki nem hiszi el neki, ha azt elmondja, hogy 51 éves.

Kapcsolódó tartalom

A színésznő legutóbb július közepén került a címlapokra, amikor kiderült, hogy férjével Joe Manganiellóval hét év házasság után külön utakon folytatják. Hollywood egyik legdögösebb sztárpárja szakításának a hátterében állítólag az állt, hogy Joe nagyon szeretett volna apa lenni, amit Sofia már nem tudott megadni a férjének, de ezt egyikőjük sem erősítette meg.

Ajánljuk még