Aktuális

Bakancslistát írt a nagybeteg Zsuzsi, a 21 éves lány utolsó kívánságai teljesülnek

Brigitte Nielsen már alig emlékszik exférjére, Sylvester Stallonéra

| Szerző: hirado.hu
Friss interjújában hosszú évek óta először mesélt rövid házasságáról a Rocky főszereplőjével.

Brigitte Nielsen nem él a múltban és nem is bánkódik élete alakulása miatt. A 60 éves színésznő, akinek 2018-ban, 55 éves korában született meg ötödik gyermeke, annyira elégedett a mostani életével, hogy azt mondja, korábbi kapcsolatai és tönkrement házasságai már csak távoli emlékek.

„A házasságom Sylvester Stallonéval már olyan régen volt. Soha nem gondolok rá. Néha úgy érzem, mintha meg sem történt volna.”

– meséli a People magazin e heti számban.

Azt sem tudom éppen mi van velük, az ember egyszerűen tovább lép, lefoglalnak más dolgok és néha már azt sem tudod, mi is volt a nevük

– vélekedik exeiről Brigitte.

Stallone és Nielsen először a Kobra című film forgatásán jöttek össze, és a Rocky IV forgatása alatt jegyezték el egymást. 1985-ben házasodtak össze, de 1987-ben elváltak.

Kapcsolódó tartalom

Nielsen most boldogan él fiatalabb férjével, a 45 éves Mattia Dessivel, akitől ötödik gyermeke született. A színésznő sokáig várt a gyermekáldásra, 13 évig próbálkozott mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esni, míg végül megfogant Frida.

Stallone szintén Brigitte után talált rá az igazira. Harmadik feleségével, Jennifer Flavinnal 1997 óta élnek együtt, és három lányuk született.

Ajánljuk még