Aktuális

Jön a hózápor és a migrén – térképen mutatjuk, mi várható a következő napokban

Olyan kihívás elé állították Ryan Goslingot, mint még soha

| Szerző: hirado.hu
Ezért lett Ryan Gosling A kaszkadőr főszereplője.

A John Wick-széria elindítása után majdhogynem szabad kezet kapott Hollywoodban a film producere és egyik rendezője, John Leitch. Olyan opuszokkal bizonyított ezután, mint az Atomszőke, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw, illetve a Deadpool 2, és legutóbb A gyilkos járat. Utóbbi kettő azért érdekes, mert az eszeveszett akciók mellett a vígjátéki elemeknek is főszerep jut bennük.

Leitch most érkezett pályafutása fontos állomásához: új filmjében, A kaszkadőrben a törés-zúzást-robbantgatást és a humort a románccal is megfejeli, ami eddig nem volt sajátja. Pont ez a hármas keverék volt az, amivel sikerült megnyerni a főszerepre Ryan Goslingot, akit az alkotók kezdettől erre a feladatra képzeltek el.

„Amikor elmondtam neki, mi a tervünk vele, érdekes dolgot válaszolt. Elmondta, hogy éppen befejezte A szürke embert, ami igazi nonstop akciófilm, szerepelt már romantikus filmben és vígjátékban is, de ez az első alkalom, hogy a három műfajban egyszerre tud elszabadulni, felhasználva a teljes színészi eszköztárát”

– mesélte Leitch az Empire magazinnak.

Ryan Gosling (Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)

A kaszkadőrben Emily Blunt áll a romantikus szál másik végén, de kapcsolata nem felhőtlen a Gosling által alakított kaszkadőrrel. Főleg, miután kiderül, hogy elrabolták a Blunt karaktere által rendezendő film főszereplőjét (Aaron Taylor-Johnson), és a kaszkadőr most már kénytelen igazi akciókban is helytállni.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még