Baleset

Elgázolt egy embert a vonat, az utasokat átszállították

Jennifer Aniston videója mindenkit ámulatba ejt – így néz ki valójában

| Szerző: hirado.hu
Az 54 éves színésznő irigylésre méltó formában van és ezt nem fél megmutatni.

Jennifer Anistonra nem jellemző, hogy a hasizmait mutogatná, vagy éppen feszülős edzőszettben táncikálna a kamera előtt, éppen ezért örültek annyira a rajongói, hogy edzője, akivel nemrégiben együtt vettek részt egy kampányban, megosztotta a fotózáson róluk készült videót.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rachel Katzman (@rkatzman) által megosztott bejegyzés

Jennifer a  felvételen Rachel Katzmannal látható a Jóbarátok színésznője, aki egyébként fitness oktató, és akivel közösen kidolgozott egy négy hetes edzésprogramot.

A színésznő nemrégiben bevallotta, hogy alapjaiban változtatta meg a rutinját, mivel sokáig túlzásba vitte az edzést. Aztán két évvel ezelőtt, egy megerőltető kardióedzés után megmozdulni sem tudott és rájött, hogy változtatnia kell.

Kapcsolódó tartalom

A túlerőltetés miatt rengeteg sérülést okozott magának, állandóan fizikoterápiára járt, ennek azonban végett vetett és már nincs bűntudata, ha nincs meg minden nap a 45 perces edzése, valamint a szénhidrátot sem gondolja már ősellenségnek.

A mozgás mellet fontos számára az egészséges étkezés is, de nem győzi hangsúlyozni, hogy nem szabad feláldozni mindent a zöldségek oltárán. A színésznő heti egyszer, általában vasárnaponként, megenged magának egy olyan étkezést, amikor azt eszik, amit csak szeretne, legyen az hamburger, pizza vagy akármi.

A Jóbarátok sztárja gyerekkora óta tudatosan törekszik az egészséges életmódra. Figyel az étkezésére, a megfelelő folyadékbevitelre, rendszeresen meditál.

 

Ajánljuk még